Aan de heren Segers, Van der Staaij en Buma

Beste heren,

Je leert een mens niet kennen door zijn woorden, maar door zijn daden.

Ik las dat jullie, heren Segers en Van der Staaij, er ernstige problemen mee zouden hebben als het Forum voor Democratie van Thierry Baudet straks in het Europees Parlement deel gaat uitmaken van de ECR-fractie, waarin de ChristenUnie en SGP zitten.

Jullie proberen de aansluiting van FvD vooral te voorkomen door te wijzen op Baudets warme banden met Putin (LOL). Dat frame gaat er vooral bij de Poolse fractieleden, die na de Brexit de grootste delegatie hebben, in als Gods woord in een ouderling.

Op zich staat het jullie natuurlijk hartstikke vrij om jullie te verzetten tegen Baudets aansluiting bij de ECR, de ‘European Conservatives and Reformers’.

Het grappige is alleen wel dat we ChristenUnie en SGP niet hoorden toen op 12 november 2013 de AK-Partij van de Turkse dictator Erdogan zich aansloot bij de ECR-familie. En evenmin in de jaren daarna…

Ik weet het niet hoor, maar wat jullie vriend Erdogan allemaal flikt in eigen land (en in de diaspora) lijkt me toch een tikkeltje erger dan de voornemens die Thierry Baudet heeft met Nederland en de EU.

Brengt me op u, meneer Buma.

Tot het moment dat dictator Erdogan zich aansloot bij die club van Segers en Van der Staaij was hij lid van úw ‘Europese familie’, de EPP (European People’s Party). En het is niet dat hij daar in 2013 uitgegooid is, hè. Hij stapte zelf over naar de ECR. Uw partij, het CDA, heeft dus evenveel boter op het vrome hoofd als uw christenbroeders Segers en Van der Staaij.

Wie niet met Thierry Baudets FvD wil samenwerken, maar wel gezellige familiebijeenkomsten houdt met de Turkse dictator Erdogan, die heeft aan de hemelpoort te zijner tijd echt iets uit te leggen.

En as we speak aan de kiezers.

Groet,

JanD

5 thoughts on “Aan de heren Segers, Van der Staaij en Buma

 1. Beste Jan, de informatie die je vandaag biedt, is voor mij geheel nieuw. Behoudens de heer Mr C.G. van der Staaij (die zelfs zeer dapper de Memphis-verklaring onderschreef, dus de Bijbel NIET herschreef) blijken Buma en Segers dus gemene zaak te hebben gemaakt met Kalief Erdotürk, dus ook met DENK en NIDA. Dat is per definitie een ONchristelijke huichelachtigheid. Laten ze vooral met hun poten afblijven van MIJN Christelijke rechten op Vrijheid van MeningsUiting en Mensenrechten, die ik verzekerd acht bij de partijen van Geert Wilders en Thierry Baudet!

 2. Helaas, van de christen-lijken moet je het ook niet hebben.
  Niet 1 van de 6000 kerken , maar ook niet van de 50 (uiteraard joodse) synagoges ontmaskert de islam op de eigen website, legt ook het evangelie/Tenach niet uit aan de moslims, die daar evt. belangstelling voor zouden kunnen hebben.
  Ze zijn mee verantwoordelijk voor de islamisering en het bloed van de slachtoffers van de islam kleeft aan hun handen.
  Alleen de Tora-Yeshua gemeente doet dit al sinds 2004 en we hebben grote waardering voor mensen die hierin wel het voortouw namen of nemen: Oriana Fallagi, Hans Jansen, Wim en Sam van Rooij, Afshin Ellian, Ruud Koopmans e.d..
  PVV en FvD zijn de enige partijen , die op dit punt duidelijk zijn. En Jan, met zijn briefje.
  Shalom, welkom op onze site voor meer info,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

 3. Gristengekkies die islamgestoorden helpen: wat zou nu de motivatie zijn?

  Wat zij gemeen hebben is dat zij geloven in een nooit bewezen imaginair vriendje. Hoewel de ene groep uit dat verzinsel warme – soms zelfs erotische – gevoelens krijgt, en de andere groep juist angst welke geweld voortbrengt voelt, lijkt die hypothetische bovennatuurlijke entiteit zich toch duurzaam in hun magisch denkende brein te hebben genesteld met allerlei neurosen tot gevolg en daarmee obsessief en compulsief gedrag.

  Beiden groepen komen samen in een speciaal voor hen aangewezen gebouw waar zij zich op een speciale manier laten toespreken door iemand die zij als gelijke beschouwen maar toch iets gelijker dan zijzelf. In het ene geval heeft die ook nog een raar hoedje op en een kleed om, in het andere geval is hij nét wat achterlijker dan de gemiddelde aanwezige en stinkt hij nét ietsje meer, wat bij deze groep als aanbeveling geldt.

  De ene groep gaat op het einde zingen en dansen, duwen hun handen omhoog alsof zij een iets willen optillen, of tegenhouden om te vallen. De andere groep gaat massaal op de knieën in dezelfde richting met de snoet op het tapijt en de anus omhoog vlak bij de snoet van degene die erachter zodat van elkaar kan worden controleren wat de avond ervoor is gegeten, zoals honden ook doen, om te weten bij wie het goed toeven is.

  Gezonde ouders zouden verklappen dat dit imaginaire vriendje weliswaar leuk en schattig op bepaalde leeftijd mag zijn maar dat het kind daar nu toch echt te oud voor wordt. Bij het persisteren van dit neurotische gedrag gaan de ouders dat imaginaire vriendje zoeken om zodoende te laten zien dat het niet echt is en dat het daarom in de verbeelding van het kind is. Op die manier leren kinderen het verschil tussen fantasie en werkelijkheid. Als het kind dit gedrag toch volhoudt dan gaan de ouders dit met hun kind bespreken met een psycholoog of psychiater.

  Kan iemand opstaan en verklappen aan deze kennelijk nooit gecorrigeerde volwassenen dat dat imaginaire vriendje is wat het is: verzonnen?

 4. Hoe kan Turkse AK partij zich ooit bij de ECR fractie hebben aangesloten terwijl Turkije geen lid is van de EU???

Comments are closed.