Aan de haters

Kerst 2021Kerst 2021

Beste haters,

Viroloog Marion Koopmans kreeg een mailtje.

“Dat jij jouw gore corona rotkop nog op de tv. durft te tonen, jij vuil goor monster van Dachau, jij corrupte zakkenvullende volksverlakker die honderdduizenden zwart betaald krijgt, ze hebben de verkeerde voor de ingang van de (een ) parkeergarage door de kop geschoten, goor stuk onafgemaakt softenon NAZI Schwab hoerenjong.”

Was getekend: D.P.

Zij is er klaar mee.

Ik ook.

Dat domme laffe anonieme schelden, rot op joh!

Als jullie nou zo nodig dom willen schelden vanachter jullie toetsenbordjes, zet dan tenminste jullie volledige naam en adres onder jullie braaksel, zodat jullie familie, eventuele vrienden (geintje), collega’s en buurtgenoten weten met wat voor treurig stuk lowlife ze omgaan.

En de veldwachter jullie van je nieuwe bed kan lichten.

Maar waarom zou je überhaupt dom schelden?

Hebben ze jullie nooit verteld dat mensen die dom gaan schelden altijd verloren hebben?

Het is een bewijs van jullie gebrek aan intelligentie.

Van jullie onvermogen om op een normale manier, als mens, te communiceren.

En het speelt jullie ‘tegenstanders’ in de kaart.

Die hoeven het niet over de inhoud te hebben, maar hoeven alleen maar naar de vorm te wijzen om elk inhoudelijk gesprek af te kunnen wijzen.

Wie (de uitzondering daargelaten) praat nou met een randdebiel?

Waardoor ook alle terechte kritiek die jullie misschien hebben terzijde kan worden geschoven.

Waardoor -nog erger- normale mensen, die wél opgevoed zijn en die níet klem zaten bij de bevalling, door de geadresseerden én door politici en media in jullie ‘kamp’ worden ingedeeld.

Kortom: jullie maken meer kapot dan jullie lief is.

Er is misschien één lichtpuntje.

Als jullie je agressie kwijt zijn door zo’n imbeciel mailtje als dat aan Marion Koopmans, smijten jullie die dag de kat niet tegen de muur, schoppen jullie je hond niet en misbruiken jullie je dochtertje een keer niet.

Dat heb ik ook altijd bij die miljoenmiljard échte doodsbedreigingen aan het adres van Geert Wilders (waar het Openbaar Ministerie niets mee doet).

Dan denk ik: lullig voor Geert, maar de geit heeft tenminste ook eens een rustige avond.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Misschien heb je er wat wat aan.

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren (waarvoor mijn dank!), dan kan dat via Ahmed of via mevrouw Dijkgraaf.

Kerst 2021Kerst 2021

3 thoughts on “Aan de haters

  1. Geert krijgt deze online complimenten al 17 jaar, Lale Gul krijgt dagelijks fanmail van grijze wolfjes, Baudet kreeg na zijn huwelijk met Davide honderden ‘complimenten’ en ‘gelukswensen’. Zelfs een zekere Jan D. en de Meilandjes worden frequent besproken in de krochten van twitter. Op twitter zijn beide onderzijden van het hoefijzer compleet doorgeslagen. Pure haat, intimidatie en bedreigingen, ook naar familieleden en werkgevers. Rapporteren, verklikken, foto’s en adressen plempen, Vizier op links is voor minder uit de lucht genomen. Kijk maar eens op haatwebsite Videre. Dat heeft als bijwerking dat iedereen anoniem gaat of zicht verschuilt in fake twitter accounts en trollen. Ik ben geen fan van Koopmans, ze polariseert, provoceert en slaat wild om zich heen op social media, wappie hier en wappie daar. Altijd weer de extreemrechtse jokerkaart trekken. Ze wil te graag populist Marc “Gazacaust” van Ranst imiteren. Haar tripje naar China naar de bron van het virus was vooral lachwekkend en genant. Schelden is vooral onmacht, domheid en frustratie. Net als vroeger op school. Men kan zich beter richten op de echte creeps en psycho’s, de 0,0000000001%. De Volkerts en de Mo’s. Verrot gescholden worden is kut, zeg ik als ex-amateur scheidsrechter. Pas als er echte mafketels voor je deur staan, is het de hoogste 112 tijd. Dan mag je rustig je biljartkeu of honkbalknuppel hanteren tegen ongewenst tuig aan de deur. Een ajax brandblusser werkt ook prima weet ik uit ervaring.

  2. Het OM gaat het nog druk krijgen met al die aangiften. Recent nog die f(l)op aangifte van ene Norbert Dikkeboom. Op twitter wordt elke afwijkende tweet gelardeerd met; OM kijkt u mee? Het lijkt het Karl-Marx-Stadt in de DDR van 1985 wel. Mensen hebben te veel vrije tijd en vervelen zich. Dan ga je maar trollen en narren op twitter en iedereen aangeven en rapporteren. Vroeger als je het ergens niet mee eens was stuurde je een boze briefkaart naar de betreffende organistatie of instantie. Nu ga je met je fake account en 12 volgers social media bevuilen en verzieken. 21 maanden covid ellende hebben Nederland behoorlijk onprettig en verzuurd gemaakt. De verzuiling is weer helemaal terug.

  3. Het zijn niet de keyboard losers die anoniem stront over je schutting slingeren die gevaarlijk zijn. Gewoon zielige beta mannetjes en Karens die graag luid klagen. Nee, het zijn de Volkert van der Graafs waar je nooit wat van hoort en die opeens bij je op de stoep staan die echt gevaarlijk zijn.

Comments are closed.