Aan de fascisten van de AFA

Bulk 10-daagse

Beste fascisten,

Wat zijn jullie toch een ongelooflijke mietjes.

Neem jullie ‘kameraad’, dat 21-jarige mokkeltje uit Nijmegen dat werd opgepakt bij krakersbolwerk Grote Broek vanwege die Thierry-leuzen zaterdag in Amsterdam.

Vooropgesteld: ik ben een fundamentalist als het om de vrijheid van meningsuiting gaat. Dus in mijn ogen moet ze gewoon ‘Als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan Paf’ kunnen scanderen. Het is allemaal niet heel chic, maar we zijn nu eenmaal niet allemaal netjes opgevoed.

Terug naar dat grietje.

Ze reist naar Amsterdam om deel te nemen aan een demonstratie.

Ze zet een dode cavia op haar hoofd.

Ze draagt een zonnebril, terwijl het bewolkt is.

Ze bedekt een groot deel van haar gezicht met een shawl.

Ze houdt een vlag van de AFA vast.

Ze scandeert meerdere keren, ook als ze weet dat ze gefilmd wordt, ‘Als je Thiery dood wilt schieten, zeg dan Paf’.

En wat doet ze als ze twee dagen later wordt opgepakt?

Dan zegt dat ze bij de politie.. dat ze spijt heeft!

Spijt.

Hoezo spijt? Ze zit verdorie bij de AFA. Ze draagt zelf die dode cavia als vermomming. Ze scandeert zelf die leuzen. En gaat daar vrolijk mee door als de camera’s draaien. En dan ‘spijt hebben’ als je een uurtje tegenover twee vriendelijke dienders in een hokje op het politiebureau zit voor een verhoor onder het genot van een kopje automatenkoffie?

Godskolere.

Jullie linksgekkies zijn ook niet meer wat jullie linksgekkies geweest zijn, hè?

Watjes.

Neem dan liever een voorbeeld aan de toekomstige fractievoorzitter van GroenLinks in de Eerste Kamer, Paul Rosenmöller.

Die verheerlijkte het ‘agrarisch socialisme’ van de Cambodjaanse massamoordenaar en Rode Khmer-leider Pol Pot niet alleen in zijn jonge jaren, maar betuigde ook op latere leeftijd nooit spijt van zijn verering van de man die ruim 20 procent van zijn eigen bevolking om zeep hielp.

Dan ben je uiteraard een ongelooflijke lul.

Maar wel een lul met ruggengraat.

Wat we van jullie ‘kameraad’ niet kunnen zeggen.

Groet,

JanD

PS. HERHAALDE OPROEP Voor een artikel in The Post Offline zoek ik iemand die 23 mei op Frans Timmermans (PvdA) gaat stemmen en daar onder eigen naam voor durft uit te komen. Met foto. Mail me!

6 thoughts on “Aan de fascisten van de AFA

 1. …………enne Paultje Rosenmöller wilde dat Pim Fortuyn zich diep zou snijden en graag heel veel bloed zien zodat hij dood zou bloeden ,een paar dagen later lag Pim in dat LINKSE mediapark dood te bloeden ! Zouden ze in de Eerste Kamer schoonmaakdoekjes hebben?

 2. Jan,
  n paar wkn geleden stond AFA te betogen, in Groningen. Tegen Martin Bosma en de PVV-Groningen. En tegen de bezoekers van de lezing die gegeven ging worden. Dus oa ook tegen
  mij gericht. ben r naar toegelopen, netjes in kolbertje, en een folder gevraagd: “waar staan jullie voor?” Gelezen. En verrek!: k ben het met alles eens, bleek!! Althans… mits….. je slechts 8 woordjes even verandert….
  migranten -> autochtonen,
  PVV/FvD -> GL&Denk,
  rechtse -> linkse,
  racistisch -> ‘deugen’,
  niet -> wel,
  rijken -> armen
  onderkant -> middenklasse
  kapitalisme -> socialisme

  Ik kan de folder hier niet uppen, maar jij staat op Twitter: https://twitter.com/OprechtsNu/status/1110634055232569346

  Want zie eens zoiets:

  https://www.krapuul.nl/blog/2735457/een-nieuwe-lente-een-nieuwe-bolsonaro/

  Het Forum heeft geen volwassen politiek programma. Geen aantoonbare bestuurlijke ervaring. Het Forum heeft alleen Baudet.
  Forum heeft geen antwoorden. Geen oplossingen. mislukt romancier en nazileeghoofd.
  Ten strijde dus. We hebben alles te verliezen.
  Ondertussen kan Nanninga zich twee jaar tegoed doen aan de vleeskroketten in de parlementskantine. Vreet je maar een darmvervetting, dobberdoos.

  Deze mensen zijn totaal de weg kwijt. Dat kán ook makkelijk natuurlijk, met een uitkering. Voorr hen ‘’is geld er gewoon’’, lees: rechts/ de private sector, brengt dat op. VOOR HEN.

  AFA , antifa , RAFF (radicaal anarchistisch feministisch front), enz, dat is een ramp. Maar volkomen salonfähig; de achterban van GL.

  Dit soort mensen… totaal ziek. Dit is dat ‘mooie GL’? ”voor het milieu?” Waar ook meisjes op stemmen? Ze stemmen voor zelfvernietiging. En creëren JUIST een vreselijke wereld voor hun (achter)kinderen. Zonder vrijheid. Zó dom. Alles voor minder 0,00007.

  grt
  Rob

  http://www.defoutenvanVVDrutte.nl
  http://www.oprechts.nu (in ontwikkeling)

 3. Als op TPO;
  het lijkt me geen goed idee dit volkje te tergen en uit te dagen Jan..
  Volkomen terecht natuurlijk maar sommigen onder hen zien dit toch anders..

 4. Soros betaalt GL (en een paar andere linkse idioten) en die betalen antifa. Voor geweld, zie Hamburg.
  Maar allez, deze idioten zijn verwende middenklas kinderen die aandacht vragen; deze griet is hard aan een beurt toe, maar haar vriendin wil kennelijk niet.

  Ooit was ik de eerste kraker in NL van een particuliere woning; een jaar later begonnen rijkeluis koters van een kunst academie (opslag plaats voor koters die te stom zijn om te studeren, te lui om te werken en super aandachtsgeil zijn) in Amsterdam.
  Ze hadden geen enkele noodzaak; ouders hadden geld genoeg om woning te kopen…..
  maar zij wilden üniek”en “maatschappij verbeterend” zijn.

  Jammer dat dienstplicht is afgeschaft en dat er geen dienstplicht voor meiden is.

 5. Wat niet of nauwelijks ter sprake komt maar wat iedereen eigenlijk allang weet, is dat die antifa fascisten gewoonweg de geaccepteerde knokploegen van de gevestigde linkse partijen zijn. Dat is ook goed zichtbaar door de overgang van terroristische cellen in die antifa waarvan leden later schaamteloos zitting nemen in de Eerste- of Tweede Kamer van bijvoorbeeld GroenLinks.

  Met de mond belijden die partijen wel hun afschuw en veroordelen zij de daden van die antifa gewelddadige criminelen, maar in de praktijk blijft het gewoon officieus deel uitmaken van hun structuur. Zoals Hitler zijn knokploegen ook had en die vergelijking is correcter dan menigeen denkt.

  Ons huidige politieke stelsel met de gevestigde partijen is allang niet meer een gezond functionerende democratie. Onze overheid, politie en justitie is allang niet meer onbevooroordeeld en betrouwbaar. Langzaamaan, misschien voor de meesten wel onmerkbaar, glijden wij af naar een dictatuur waar voor de hand liggende zaken zoals Vrijheid van Meningsuiting allang niet meer gemeengoed is.

  Iedereen weet dat je niet kan zeggen dat je op FvD of PVV stemt op het werk, een enkele uitzondering daargelaten. Ook is bekend dat je niet mag opschrijven dat moslims in principe als inherent gevaarlijk moeten worden beschouwd gezien de koran en hun geschiedenis, want dan wordt je vervolgd, terwijl omgekeerd de koran gewoon letterlijk en expliciet oproept tot onze genocide en dit op school aan kinderen, in de moskee aan moslims, wordt geleerd en gelezen.

  Er is allang geen vrijheid en gelijkheid meer. Wij Nederlanders staan overal achteraan. Als het om woningen gaat, als het om sociale hulp gaat, als het om meningsuitingen gaat, als het om bescherming gaat.

  Dit werd op wel heel komische wijze duidelijk gemaakt nadat Somaliërs die het niet beviel in Engeland dachten dat onze overheid hun bedje hier zou spreiden. Weer! Waar die Somaliërs niet op hadden gerekend is dat zij een Nederlands paspoort hebben en daarmee gegarandeerd achteraan de rij mochten aansluiten. Somaliërs die als Nederlander worden behandeld, het zal wennen zijn voor ze, als Nederlander worden behandeld, als ware je een blanke.

  Derderangsburgers, dat zijn wij. Nog even slechts, tot half Afrika en Arabië hierheen zijn getrokken, gestimuleerd door onze ideologische overheid in hun niet aflatende behoefte aan vernietiging van ons, onze cultuur, onze geschiedenis, en uiteindelijk ons volk.

  Pas dan zijn zij tevreden.

 6. @JJ

  Dat met die Somaliërs geeft ook duidelijk aan waarom integratie in Europa meestal zo slecht gaat en in de VS vaak zo goed.

  In Europa wordt vluchtelingen of migranten in de watten gelegd. Zij worden geholpen en zelfs voorgetrokken boven de oorspronkelijke bevolking. Daarmee worden zij bevestigd in hun beeld dat zij slachtoffer zijn en vaak ook in het beeld dat zij beter zijn dan de oorspronkelijke bewoners en daarom dus meer rechten mogen doen gelden. Deze mentaliteit sluipt in de opvoeding en daarmee is een vicieuze cirkel geboren.

  In de VS is het omgekeerd. Daar binnen komen is moeilijk, je wordt er tot in het extreme ondervraagd en doorgelicht op subjectieve sentimenten en als je de eindstreep haald dan ben je trots op het behaalde, zweer je trouw aan de Amerikaanse overheid en waarden (!) en begin je onderaan met niks. Nogmaals: onderaan met NIKS!
  Je moet keihard werken voor karig loon en moet vechten om je kinderen het beter te kunnen laten krijgen. Hierdoor wordt je gedwongen beter te zijn in het systeem dat er is, in plaats van af te schermen van wat je verwerpelijk vindt en je kind opvoeden in een parallelle samenleving waar de maatschappij toch wel voor zorgt, ongeacht de verwerping van diezelfde maatschappij door die persoon.

  Elke maatschappij krijgt wat het verdiend. Waarvan akte.

Comments are closed.