Aan de Eindhovense burgemeester

Meneer Jorritsma,

Vier dagen geleden vroeg ik u: wat wordt het, buigen of barsten?

Bedreigmoslims van de religieuze organisatie Oemmah Nederland hadden u een dienstopdracht gegeven.

U moest ook een nieuwe demonstratie van Pegida in uw stad verbieden.

Want anders…

Letterlijk schreven die bedreigmoslims: “Mocht u onverhoopt toch toestemming voor een haatdragende anti-islam demonstratie willen verlenen dan zijn wij genoodzaakt om een tegendemonstratie te houden waarvoor wij een grote menigte op de been zullen krijgen waarmee we de neonazi’s onverrichter zake huiswaarts zullen sturen.”

En dus stond u voor de keuze: het recht op demonstratie uit artikel 9 van de Grondwet of buigen voor de terreur van de straat.

U koos er voor om te buigen.

Waar uw Haagse collega Pauline Krikke Pegida ‘alleen maar’ gebiedsbeperkingen oplegt, besloot u om de bedreigmoslims helemaal hun zin te geven.

Daarmee schept u een zorgwekkend precedent, nu moslimorganisaties kennelijk de Grondwet weer een stukje verder omver kunnen duwen.

En wat mij betreft verdient iemand die op die manier de geschiedenisboekjes in glijdt een passende naam.

Voor mij bent u vanaf vandaag: Burgemeester Sandalenlikker.

Groet,

JanD

7 thoughts on “Aan de Eindhovense burgemeester

 1. Feit is dat de islam in Nederland allang heeft gewonnen en dat de sharia ondertussen langzaam gemeengoed gaat worden.

  Als moslims in staat zijn boven de grondwet te staan door Vrijheid van Meningsuiting opzij te schuiven door hen onwelgevallige demonstraties te laten verbieden, dan blijkt de rechtsstaat een farce.

  Ondertussen zijn onze agenten drukker bezig hun anus omhoog met het koppie omlaag, en iftar te vieren in de moskee dan onze grondwet te beschermen tegen het grootste gevaar voor onze vrijheid en democratie sinds het ontstaan hiervan, blijmoedig geholpen door linkse politici die denken in termen van ‘de vijand van onze vijand is onze vriend’, daarmee aangevende in welk construct zij denken.

  Dat dit niet anders dan op vrijheidsstrijd kan uitlopen is de logische uitkomst. De keuze eenvoudig: voor vrijheid is tegen islam en tegen vrijheid is voor islam.

  Vaak wordt de vergelijking met de jaren ’30 getrokken. Zij hebben gelijk. Islam is het Nazisme geworden en links de met de vijand collaborerende NSB.

  Iets zegt mij dat het na afloop niet meer blijft met (linkse) koppies kaal scheren .. De burger weet nu dat deze kanker met wortel en al voorgoed moet worden uitgeroeid!

 2. Pagina is niet welkom in Eindhoven, niet alleen bij Moslims, maar ook bij rasechte Eindhovenaren. Zie de vele handtekeningen die binnen enkele uren ingezameld werden tegen Pagina.

 3. @ christa

  Prachtig! Welgemeend prachtig. Zeer onder de indruk van je tekst. Knap!

 4. Ik woon in de wijk waar het over gaat, ook wij de rasechte Eindhovenaren zitten niet weer te wachten op een demonstratie , doen ze maar lekker in Duitsland , waar pegida mister E lekker peppersprays en wapens kan verkopen

Comments are closed.