Aan de directie van de IND

Gaming Deals

Beste IND-directie,

Mooi bericht gisteren over uw Immigratie en Naturalisatie Dienst.

Er is een commissie ingesteld die na klachten van een klokkenluider moet onderzoeken of u uw eigen procedures wel volgt.

Mij frappeerde vooral het zinnetje: “Verblijfsvergunningen van asielzoekers die wat op hun kerfstok bleken te hebben of hadden gelogen, zouden niet zijn ingetrokken omdat dat de dienst te veel tijd en moeite kostte.”

Nu snap ik ook die naam.

Nu snap ik ook waarom de laatste tweet van uw hoofddirecteur Aly van Berckel een retweet was met de zin: “Onze directeur Aly van Berckel brengt vandaag een werkbezoek aan Vluchtelingenwerk Nederland, belangrijke partner in het werkveld van de IND.”

De missie van die ‘belangrijke partner’ is: “VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.”

Kort samengevat: meer, meer, meer.

Of: binnen = blijven.

En dat gaat zo ver, dat asielzoekers die wat op hun kerfstok hebben en die volgens de wet ons land moeten worden uitgezet ook mogen blijven.

Hoe werkt zoiets in het hoofd van de IND-ambtenaar?

Iemand die een vrouw of kind de keel bleek te hebben doorgesneden maar daarover loog mag blijven omdat er misschien een goede slager in hem huist?

Iemand die, naar nu blijkt, in zijn vorige verblijfplaats goed met een Kalashnikov overweg kon, kan misschien wel een aanwinst zijn voor het Nederlandse leger?

Zo?

Of is het echt alleen maar uit luiheid dat uw medewerkers ons land opzadelen met economische gelukszoekers en erger?

Het maakt voor het resultaat niet uit.

Uw ‘belangrijke partner’ is blij en de Nederlandse bevolking kan voor de ellende opdraaien.

Groet,

JanD

PS. Vandaag weer een nieuwsbrief. Mis ‘m niet.

5 thoughts on “Aan de directie van de IND

 1. Ik denk dat de ambtenaren gewoon bang zijn voor represailles. Een beetje zoals dat de politie woonwagenkampen niet “bezoeken” uit angst.

 2. Je kan er veel woorden aan vuil maken, of weinig.
  Je kan naar de campagneleuzen luisteren, of muziek aanzetten.
  Je kan de verkiezingsprogramma’s van de partijen bekijken, of naar de ingrediëntenlijst van een pak zout.
  Je kan bidden, of logica leren.
  Je kan geboren worden, of sterven.
  Je kan de geweldige voorstellen van de regering bewonderen, of je billen afvegen.
  Je kan de nieuwste richtlijnen van de EU proberen te begrijpen, of seksen met je partner.

  Maar één ding is zeker: onderaan de streep komen er alleen maar meer meer vijanden binnen die ons willen vermoorden. En op termijn zullen.

  Suicide by islam.

  Als ik de kans had zou ik de mensheid vernietigen. Want anders verdient zij niet. Stelletje ranzige moslimknuffelaars!

 3. Beste mensen van IND mijn naam is S.Adilovski gebr.31-08-1957 V.2440002258 ik ben in Nederland van 1991ik vas terug naar Macedonië in 22’08-2014 gedeporteerd onterecht in 2017 ik imil van IND algemeen info over de hu kan ik terug naar Nederland en in de aeroport Eindhoven ik vas aangehouden door de grens controle over dri ik heb help nodig nu weer ben ik naar Macedonië 12-02-2019 arbeidsongeschikt ziek ik weijt niet waar mut ik bekinen

Comments are closed.