Aan de boze, bezorgde, teleurgestelde en afgehaakte kiezers

Mobile & Tablets

Beste kiezers,

Weten jullie hoe politici ons zien?

Als een stem.

Als ze denken dat ze kans lopen dat wij op ze stemmen, zijn ze bereid hun goed ingestudeerde zinnetjes op ons af te sturen. Dan beloven ze ons alles wat we willen horen en geven ze andere partijen de schuld van alles wat we niet willen horen.

Ze willen dan onze stem.

Als ze denken dat ze geen kans lopen dat wij op ze stemmen, negeren ze ons, want dan hebben ze niks aan ons. Niets menselijks is de politicus vreemd.

Ze willen dan liefst dat we op het laatste moment nog omgaan en zetten alles op alles om de laatste dagen voor de verkiezingen toch nog onze stem te krijgen. Zie Rutte met de Turken in 2017.

Als ze denken dat wij op een ‘verkeerde’ partij gaan stemmen, bijvoorbeeld FvD of PVV, bespotten of criminaliseren ze ons. Zijn we in het beste geval dom en in het slechtste geval racist en xenofoob.

Ze willen dan dat wij niet stemmen.

Dat laatste lukt doorgaans aardig.

Kiesgerechtigden die het heel belangrijk vinden dat VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en de PvdA ons land verder in de ellende gaan storten door de gevolgen van dat Verdrag van Marrakesh en dat maffiose Klimaatakkoord, zullen op 20 maart zeer gemotiveerd naar de stembus gaan.

Kiesgerechtigden die niet geloven dat we Rutte en de rest van die politieke elite kunnen stoppen, of die gewoon te bedonderd zijn om met hun luie reet van de bank te komen, zullen eerder niet gaan stemmen. En daarmee elke stem op die andere partijen relatief belangrijker maken.

Ik háát die mensen.

Als je vindt dat er iets moet veranderen, maar je gaat –om welke reden dan ook- niet stemmen, desnoods bij volmacht, dan ben je wat mij betreft geen knip voor je neus waard.

Dan verdien je niet beter dan dat Rutte-, Jetten- en Jesse-achtigen in eendrachtige samenwerking met Brussel dit land verder naar de verdommenis gaan helpen. Dan zijn de burgers er inderdaad voor het bestuur en niet andersom.

We krijgen één heel goede kans om ze weg te stemmen: op 20 maart. Hun meerderheid wankelt, zélfs als ze steun krijgen van GroenLinks en de PvdA.

Het is tijd voor een stemrevolutie.

Vanuit de redactiekelder van The Post Offline hebben wij gedaan wat binnen onze mogelijkheden ligt. We hebben materiaal gemaakt waarmee jullie nu aan de slag kunnen. En we gaan meer materiaal maken. Zie: stemrevolutie.nl.

Maar het woord is nu aan jullie.

Politici zien ons slechts als: een stem. Dat zijn we ook: een stem. Dat is alle macht die we écht hebben: één stem.

Als iedereen zelf gaat stemmen en één andere kiesgerechtigde ervan overtuigt dát hij moet gaan stemmen en wat hij níet moet gaan stemmen, is de stemrevolutie een feit.

En doe jij ook nu niks, stop dan verder met klagen en accepteer dat je een sukkel bent.

Groet,

JanD

PS. Ik droomde vannacht dat iemand mij op 21 maart stiekem fotografeerde op het moment dat ik de opper-Pinokkio, Mark Rutte, tegenkwam…

9 thoughts on “Aan de boze, bezorgde, teleurgestelde en afgehaakte kiezers

 1. Vaak wordt nogal letterlijk gedacht qua standpunten van partijen maar dat is zelden nodig.

  Zo ben ik bv erg voor de EU, die weliswaar fors moet worden veranderd, maar het alternatief van weer terug naar nationale landen is simpelweg niet meer haalbaar want dan worden wij in de pan gehakt met handelsverdragen (gasprijs Rusland), concurrentie en veiligheid, door landen als Rusland, China en zelfs de VS, die allen wél hun eigen belang voorop stellen en kunnen afdwingen.

  Toch stem ik straks PVV maar dat zou ook FvD kunnen zijn.

  Simpelweg omdat de PVV – hoewel anti-EU – andere zeer prangende standpunten heeft waar ik volledig achter sta. Zo is duidelijk dat het moslimvraagstuk in ons land en in de EU op dit moment het vraagstuk is op ons leven of dood in de toekomst. Als we die bidsprinkhanen door laten woekeren in hun allesomvattende religieuze strijd die zij op alle vlakken voeren, zowel binnen de rechtsorde zoals de demografische oorlogsvoering met hun door de staat gesponsorde overwoekering met hun kindsoldaatjes, of het chronisch stap voor stap meer ruimte innemen van hun denkbeelden en gedrag ten koste van onze vrijheden, maar ook de al jaren voortwoekerende criminele en terroristische aanvallen op ons om ons te laten wennen aan hun geweld en ons te sturen naar hun zo gewenste islamitische staat.

  De PVV duwt het evenwicht in de richting van standpunten die hier wat aan kunnen doen. Want hoewel sommige partijen voor de verkiezingsretoriek vast en zeker weer ferme standpunten zullen innemen, eindigen die direct na het sluiten van de stembussen. En toch trappen velen daar keer op keer in, alsof deze keer de belofte van Mark Rutte wél wordt uitgevoerd. Alsof Sybrand Buma na een volgende ferme speech wél wat aan die andersgelovigen gaat doen, terwijl hij de kans heeft gehad maar het tegenovergestelde deed. Om het voor de hand liggende antwoord maar toch te geven: nee, Rutte wordt óf voorzitter van de Europese Raad (van Ministers), óf voorzitter van de Europese Commissie. En Buma zal ongetwijfeld weer een stoere rede houden, maar zijn beleid blijft er een van meer, meer, meer, gelovigen binnenhalen, ongeacht wèlk geloof. Want de grootste angst van die christengekkies is een ongelovig land dus dan liever een land van het verkeerde geloof, dat in hun geloofswaan altijd nog kan worden gecorrigeerd. Totdat zij het mes op hun keel voelen, en sommige blijven dan nóg geloven dat het goed komt.

  En mocht je denken dat het met die moslims wel meevalt, lees dan eens de koran. Er staat letterlijk tientallen keren in dat wij moeten worden verkracht, slaaf worden gemaakt, vermoord en genocide op ons volk moet worden gepleegd. Laat je niet in de luren leggen door hen die zeggen dat dat maar woordjes in een boekje zijn en dat die vriendelijke moslimburen hartstikke meevallen. Want zoals bv recent in Irak en Syrië te zien is geweest, maar ook niet zolang geleden in Joegoslavië, veranderen die buren van de ene op de andere dag in bloeddorstige religieuze idioten die in staat zijn de foetus uit een moeder te snijden om haar dan alsnog te verkrachten en daarna te onthoofden. Over dat soort buren hebben we het dan als het over moslims gaat!

  Laat je trouwens niet in de luren leggen door stemwijzers bij de Provinciale Staten Verkiezingen want die verkiezingen gaan helemaal niet over lokale vragen zoals de Formule 1 in Zandvoort of andere provinciale vragen. Het gaat erom of het Kabinet een werkzame meerderheid in de Eerste Kamer behoud of dat het Kabinet valt en er nieuwe Tweede Kamer verkiezingen moeten worden gehouden. Het moge duidelijk zijn dat vrijwel iedereen daar voor is. Dus STEM ZE WEG !!!

 2. De fraude gevoelige stembureau,s in de gaten houden ,en allemaal gaan stemmen. Nederland heeft maar een wil, en dat is , STEM ZE WEG. Wij willen ons land terug ,zonder VERRADERS. Deze bedriegers kunnen beloven wat ze willen ,ze krijgen onze steun en stem NOOIT meer.

 3. Weg met deze narcistische, zelfbevlekkende losgeslagen kaste die alsmaar lasten verhoogt, liegt, belangen van eigen burgers verkwanselt en heus wel weet wat het beste voor “ons” is. Ik denk liever zelf na! Stemmen dus de 20e!

 4. Als we niet massaal op geert stemmen , gaan we allemaal naar de verdommenis ,, door tuig wat hier de baas gaat spelen ,geef ze geen kans .

 5. Wat ons is over komen 3kabineten leugenaars bank directeurs nu weer met de energierekening oplichting oppakken deze criminele al deze mensen die het gewone volk hebben bestolen oppakken kijk wat er is gebeurd met het volk wat ons door de oorlog heeft geholpen alsnog ggenocide

 6. Ik deel je frustratie Jan, maar mensen die niet gaan stemmen te haten is weinig zinvol en de kans ze aa jouw kant te krijgen is dan klein. Ga met ze in gesprek, met argumenten zodat je ze voor je wint, want je hebt een goede zaak. Ij stem ze iig weg 20 maart.

Comments are closed.