Aan de boeren

Beste boeren,

Allemaal hopen ze dat jullie vandaag in de fout gaan.

Politici.

Die willen jullie graag wegzetten als criminelen, zodat ze jullie verhaal kunnen negeren en de sloop van de boerenstand kunnen voortzetten.

Projectontwikkelaars.

Die willen jullie goedkope grond om huizen te bouwen.

Systeemmedia.

Die willen graag beelden waarop jullie strafbare feiten plegen, zodat ze jullie kunnen tonen als domme tokkies.

Pre-Zomer Pre-Zomer

Stagebegeleiders.

Die willen graag nepnieuws verspreiden over een pop aan een galg, die in werkelijkheid een wanhopige boer voorstelde, maar door hen wordt misbruikt aangevoerd als bewijs van jullie moordlust en als argument om jullie allemaal maar de nek om te draaien.

Meloenenslikkers.

Die willen alvast het woord ‘burgeroorlog’ munten, zodat jullie de komende tijd door Jan en Alleman geframed kunnen worden als een gevaar voor de rechtsstaat.

Dus gebruik je verstand.

Geef de hulpdiensten vrij baan.

Verniel geen persoonlijke eigendommen van mensen.

Gooi geen vuurwerk naar de politie.

Rijd niemand dood.

Geef ze in godsnaam géén munitie.

Weet dat jullie niet alleen in actie komen voor de boeren aan wie Rutte 4, VVD, D66, CDA en de Christenunie de oorlog hebben verklaard.

Jullie doen het voor het hele land.

En ga na vandaag vooral door.

Want als er ooit een kans was om een einde aan die stikstofwaanzin te maken, is het nu.

Succes!

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Om uit te delen aan jullie critici.

PS2. De Nare Jongens Podcast staat ook weer live. Een Positiviteits Special, al kost dat moeite…

UPDATE Die bolle potentaat gooit ook nog even olie op het vuur. Trap er niet in, mensen.

Dank voor jullie donaties!

One thought on “Aan de boeren

  1. De Staatsmedia is alweer flink aan het framen. “boze boeren”. De basisschool in Stroe is gesloten vanwege het gevaar van trekkers voor kinderen.. (Stroe, landelijke gemeente met 1600 inwoners, maar dit terzijde, scholen hebben sowieso al op woensdagmiddag vrij) Boeren mogen niet met hun trekkers over de snelweg, want anders boete. (nog net geen ‘lekker puh’) De Staatsmedia heeft na lang zoeken ‘alternatieve woke bioboeren’ gevonden die niet meedoen met het protest en het protest veroordelen. Bij D66 zitten ze al met trillende vingers aan de twitterknoppen om elk wissewasje meteen scherp te veroordelen. Zie je wel? De gebruikelijke riedel; intimidatie, bedreigend, extreemrechts, gewelddadig, agressief, chaotisch, enz, enz. Het vergrootglas en microscoop liggen alweer klaar. Bij de nos hopen ze op escalatie. Daarom beste boeren, hou je hoofd koel, wees zuinig met alcohol en laat je niet provoceren door zuigers en jankmuilen.

Comments are closed.