Aan Corinne Ellemeet

Gezondheid algemeen

Mevrouw Ellemeet,

Ik heb eigenlijk geen tijd meer tot 20 maart om op zaterdag naar de Erasmusbrug te gaan.

Maar morgen ga ik toch.

En dat is uw schuld.

Tot voor kort wandelde ik voor onze kinderen en kleinkinderen in mijn gele hesje van ‘de stad’ naar ‘zuid’ en weer terug. Ik vond en vind dat de politieke elite, die bestaat uit VVD, CDA, D66, ChristenUnie, PvdA en uw GroenLinks hun welzijn en welvaart in gevaar brengt door (onder veel meer) het Verdrag van Marrakesh en dat waanzinnige Klimaatakkoord.

Morgen heb ik een extra motief: onze ouderen.

Ik las in de krant dat u zich “niet laat intimideren” door de reacties op uw plan om 70-plussers die in het ziekenhuis belanden voortaan verplicht langs een geriater te sturen voor een goed gesprek over nut en noodzaak van een dure operatie.

Dus mensen belanden in het ziekenhuis en hebben dan niet meer alleen te maken met een behandelend arts, die het beste met zijn eigen patiënten voor heeft. Nee, ze worden als het aan u (én inmiddels ook minister Bruins van Henry ‘lijkenpikker’ Keizers VVD) ligt, geconfronteerd met nóg een witte jas, die even met ze komt bespreken of ze die nieuwe heup of die chemokuur nou wel zouden doen.

Over intimiderend gesproken…

En dan gebruikt ú het woord ‘intimidatie’?

U moet zich doodschamen.

Dáárom loop ik morgen in mijn gele hesje mee over de Erasmusbrug.

Niet voor mijn eigen ouders trouwens, die dankzij onder meer hartoperaties, kankerbehandelingen en een intensive care-verblijf (mijn vader) en heel veel chemicaliën voor van allerlei en een experimentele vaatoperatie (mijn moeder) 73 en 80 jaar mochten worden, maar voor alle andere ouderen.

Niet intimiderend.

Gewoon om alle langsrijdende automobilisten duidelijk te maken dat jullie in Den Haag gestopt moeten worden op 20 maart.

Groet,

JanD

18 thoughts on “Aan Corinne Ellemeet

 1. Tijd is daar om Den Haag te ruimen en af te straffen. kan niet langer zijn dat deze misbaksels over ons burgers regeren.
  Revolutie? Ja graag……..
  Met geweld? Zo nodig……

 2. Het is werkelijk onvoorstelbaar, dat dit soort schepsels als Ellemeet van Groenlinks en de putatieve VVD’er Bruins door dezelfde overtuiging worden geleid als de Nazi Dr Josef Mengele in dienst van Hitler. Het is niet te ontkennen, dat zij essentiële kenmerken van sociopathie vertonen: Geen geweten, geen empathie, slechts een alles beheersend doel: Geld en zichzelf, hun eigen verziekte politieke partijtjes. Wat laten zij zich allemaal in de keel kijken. Dit addergebroed moeten wij op 20 maart WEGstemmen, eenvoudigweg weg werken. In Nazi-term “ausradieren”.

 3. Groen Links stemmers moet het boek lezen
  De Goelag archipel.
  Dat beschrijft waarvoor Groen Links en deze muts! naartoe willen.
  Een rijke elite in Amsterdam en Den Haag en de gewone sterveling kan verrotten.

 4. Onze ouderen die het land hebben opgebouwd na de oorlog zijn surplus. De reden? De instroom aan buitenlanders is dermate groot en ongecontroleerd dat de druk op ons sociale stelsel onhoudbaar is geworden. De gekte is op alle fronten toegeslagen in Den Haag. Opa Jan heeft 60 jaar lang zich uit de naad gewerkt en mag van het zuurstof af. Opa Henk krijgt geen nieuwe heup, en oma Truus geen nabehandeling. Onze gezondheidszorg is een van de beste in de wereld, maar niet voor autochtonen. Plaatsvervangende schaamte krijg je van deze wereldverbeteraars. Ik hoop dat dit land in de toekomst gezegend wordt met een rechtse regering.

 5. Onze zgn. sociale regering is inmiddels een grote A-sociale dictatuur- kliek geworden. Op alle mogelijke manieren stelen ze geld. Verhoging
  BTW. Allerlei faciliteiten, zo ook
  levensbehoeften met zelfs gewoon water, de brandstoffen electra, gas. De ouderen moeten ahw. eerst gecontroleerd worden. Noemen zich sociaal democraten enz. Voor onvrijheid en dcitatuur. Wat zo mooi zijn als hier ook, zoals in Zwitserland, referendum – politiek zou worden gedaan. Zijn niet voor niets geen lid van de Europese Unie. Sterke stemmen op de ouderpartijen o. a. 50 plus. De rest kan afbranden.

 6. Ik vind het schandalig dat zo’n vrouw nog in de regering zit en dat die kan en mag oordelen over de gezondheid van ouderen.al die regering leiders zijn individuele die hun eigen ideeën naar Vooren brengen.Nazi praktijken zijn dat,afschieten moeten ze zo iemand want wij als ouderen die voor hen het land opgebouwd hebben gaat door hu naar de verdommennis.
  Strak komt het nog zover als we boven de 70 zijn dat we een pilletje krijgen als we bij de dokter komen en dan kunnen we net thuis komen om te sterven.
  Weg stemmen die achterlijk mensen VVD,CDA,Groenlinks,D66,PvdA,SP,Denk, en al de anderen STEM PVV op 20 Maart.

 7. En dit is pas het begin. Onrendabele ouderen overtollig, onrendabele geestelijk c.q. lichamelijk gehandicapten overtollig, onrendabele langdurig werkelozen overtollig en als klapper op de vuurpijl, in navolging tot een New Yorkse wet, abortus tot zelfs na de geboorte, maar dan pas overtollig als alle bruikbare onderdelen zijn gesloopt en een nieuwe bestemming hebben gevonden.

 8. Ja lekker dan! En de pensioenleeftijd gaat omhoog omdat we ouder worden. Dus voor het werk ben je nog lang fit genoeg maar als je ziek wordt ben je ineens toch wel heel oud.

 9. Het word met de dag erger en zeer angstig in ons Nederland.. We blijven inleveren met alles wat er maar bestaat in ons land Vreselijk en om te huilen. De regering heeft het zo veer laten komen. Kom maar binnen met je knecht de burgers betalen wel.!! Ziekenhuizen worden gesloten. Eerste hulp verdwijnt En Ellemeet maakt het non erger. Wij betalen voor de zorg. en die word nu ook aan alle kanten beperkt. Ga je schamen. Dan de geluk zoekers betalen niks.!! Krijgen alles voor niks. Laat ze gaan werken voor hun geld. Anders weg wezen. Terug naar de zandbak. En stem deze regering weg. Wij het volk gaan er kapot aan. Maar ook dat maakt die dieven bende en de regering ook niet uit. Val maar kapot!!.

 10. Die dame van groenlinks zou zich kapotmoeten schamen ik stem nooit meer op die partij it is a shame

 11. ze durven net nog niet met een wet te komen dan wanneer je de pensioen gerechtigde leeftijd heb bereikt dat je langs moet komen voor je laatste spuitje want dan ben je niet niet meer rendabel alleen nog een kosten post .en dit tuig regeert ons en wij laten het toe .mensen denk goed na in het stemhokje.wat een trap na voor de mensen die Nederland groot hebben gemaakt .een schandalig idee om de kosten te drukken maar wel alles privatiseren met dure managers aan het roer.

 12. De mensen mogen ook wel wat gezonder leven. De patat met frikandellen vliegen hier de bedrijfskantine uit, de meeste collega’s veel overgewicht en op maandag de meeste bedrijfsongevallen door restalcohol, Het is zo ernstig dat het bedrijf alcoholcontrole overweegt. In mijn tijd als taxichauffeur mensen naar de chemotherapie rijden 100km verderop en onderweg even stoppen voor een rookpauze. En ik maar gezond leven door niet te roken en sporadisch een alcoholisch drankje, maar wel dezelfde premie betalen

 13. Triest gesteld met normen en waarden van Groen Links. Verbeter de wereld en begin bij je eigen ouders en zeg tegen ze dat ze na hun 70 ste niets moeten gaan mankeren want dan krijgen ze geen zorg meer.
  Groen links staat ( lees:stond) voor goede zorg (lees: tot je 70 ste), …….. en eerlijk delen (lees:
  ik meer dan jij). Via links naam maken en dan rechts worden. Huis van ruim 6 ton kopen en voor 3 ton verbouwen. Van achterstandswijk naar 2e kamer. Gebruik maken van kinderen om eigen doelen te bereiken.

  Advies: naam veranderen in groen rechts.

 14. Gezondheidsproblemen voor 70 + en de denkbeelden van GroenLinks ik voel me daar niet lekker bij, ik maak toch maar de switch naar SP of PvdA meer een veilige haven voor 70 +
  GroenLinks: ‘Kill Bejaarden & Red de Wereld’
  Welja. Iedereen boven de 70 gewoon laten creperen.
  Komt Ellemeet uit de tijden dat de denkbeelden over een zuiver ras nog bestonden of zijn denkbeelden genetisch bepaald.

 15. het is fijn dat de ouders van corrinne dit ellendige schepsel niet meer mee maken ,je zou je DOOD schamen .

Comments are closed.