Aan capo di tutti capi Mark Rutte

Gaming Deals Juni

Meneer Rutte,

Dát VVD-minister Ivo Opstelten met uw medeweten druk heeft uitgeoefend op het Openbaar Ministerie om Geert Wilders voor zijn ‘minder, minder, minder’-uitspraak te vervolgen was geen nieuws.

Toch was het weer tamelijk schokkend om bij RTL Nieuws de bevestiging te zien, ook over het plotselinge geheugenverlies bij de betrokkenen, die ‘uw’ zinnetje “Ik heb daar geen herinnering aan” perfect konden opdreunen.

En nog meer om in De Telegraaf de verklaring van een oud-ambtenaar te lezen waaruit blijkt hóe trigger-happy die VVD-kliek van u, met Ivo Opstelten en toenmalig Justitiebaas Joris Demmink voorop, al in 2011 was om Wilders monddood te maken.

Hoe formuleerde Opstelten het volgens die ambtenaar precies tegen Demmink?

Oh ja, zo: “Het OM moet Wilders vervolgen omdat hij ons te veel voor de voeten loopt”.

En drie jaar later kregen jullie éindelijk je kans.

Dat het Openbaar Ministerie, het ministerie van Justitie en Veiligheid én de VVD-kliek drie handen op één buik zijn, is geen nieuws.

Wat mij echter aan die hele Wilders-affaire het meest koude rillingen blíjft bezorgen, is de rol van de politie.

Hoe kon het dat de politie, die doorgaans aangiftes van burgers vooral ontmoedigt, opeens de bureaus extra open gooide en voorgedrukte aangifteformulieren klaar had liggen om maar zoveel mogelijk aangiften tegen Wilders te noteren?

Blijkbaar knipmest ook de Nederlandse politie nog altijd zonder zelfstandig na te denken voor de VVD-kliek.

Ook als die VVD-kliek de politie misbruikt om een gekozen volksvertegenwoordiger, toentertijd de grootste concurrent, monddood te maken.

Dat is ronduit éng.

De generatie Nederlanders die zoiets eerder heeft meegemaakt, sterft langzaam uit.

Gelukkig hebben we de geschiedenisboeken nog.

Groet,

JanD

PS. Maakt u zich over de Staatsomroep geen zorgen. Geen woord uiteraard 😉

35 thoughts on “Aan capo di tutti capi Mark Rutte

 1. Wanneer het moment eindelijk daar is, dat de VVD het Openbaar Ministerie moet prijsgeven, zullen ze toch eerst een lading allesbranders aan moeten schaffen. Of waarschijnlijker: een crematoriumoven om alle kasten leeg te maken.

 2. De VVD is dus de maffia baas van Nederland. Wie had dit kunnen bedenken. Eens kijken wat voor wijze woorden Hans Wiegel bij WNL op zondag over zal pruttelen.
  De politie, het justitieel apparaat en talloze politici zijn rot tot op het bot. Weet u nog al die burgemeesters die vooraan de rij stonden om aanklacht in te dienen? Bureaus die open bleven om dit circus te faciliteren? Eens kijken wat links Nederland hier nu mee gaat doen. Lijkt mij een prachtige gelegenheid om de duimschroeven en ander leuke apparaten eens flink aan te draaien. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren want dan zitten ze ineens in het kamp dat Wilders verdedigd. Erg lastig allemaal.

 3. Als we op grotere afstand met een blik kijken naar deze laatste onthulling van wat niet anders dan weer een poging tot politieke moord met onwettige middelen kan worden beschouwd, dan kan niet anders worden geconcludeerd dan dat wij leven in een dictatuur van de machthebbers met de schijn van een dun laagje democratie.

  Telkens worden onwelgevallige politici vermoord of wederrechtelijk strafrechtelijk weggewerkt om het partijkartel op of rond het pluche te garanderen. De rechtsstaat wordt consequent met de voeten getreden door wat niet anders kan worden genoemd dan de criminele organisaties het Openbaar Ministerie en Justitie. Deze giftige samenspanning van politici, het OM en Justitie leidt tot een schijndemocratie, waarin de schijn wordt gewekt dat de burger de poppetjes en de richting mag kiezen, maar de weerspannige praktijk telkens andere uitkomsten geeft, of als dat niet afdoende is, in criminele samenwerking met juist hen die onze rechtsorde moeten garanderen.

  Onder andere dit leidt tot een steeds grilliger kiezer. Velen kiezen voor die partijen die dit kartel willen afbreken en het wachten lijkt op zoveel nieuwe schandalen die de legitimiteit van de staat dermate ondergraven dat een monsterzege eindelijk de bezem door dit in-en-in politiek en bestuurlijk corrupte land kan halen.

  De vraag is of dan binnen de democratische en wettelijke orde schoon schip kan worden gemaakt omdat een dermate groot deel van de ambtenaren populatie moet worden vervangen en waarvan kan worden verwacht dat het kartel niet slechts binnen de wettelijke kaders weerstand zal bieden. Aan de andere kant heeft Nederland een lange geschiedenis van hervormen wanneer onder grote druk.

  De tijd zal het leren maar strijd kan niet worden uitgesloten.

 4. Mijn broers aannemers van grote werken zoals onder Keulen doorboren en onder Barcelona liepen ook de aannemers rechters voor de voeten en werden ook door het O.M. uitverkocht. Je moet er dus geen politieker voor zijn. Zo is België even corrupt. Zie ook casino mol gompel waar onze burelen waren.

 5. Ik heb de moed volledig op gegeven. Rutte en consorten zijn volledig verrot maar weten nog altijd een van de grootste partijen te blijven. Dus is een groot deel van de Nederlandse kiezer ook verrot.

 6. Joris Demmink was dat niet de man die van ontucht met jongetjes werd verdacht? Waarvan geen „bewijs“ kon vinden bij het OM? Ons kent ons en helpt elkander bij de VVD.En Pinokkio Rutte liegt een oudig verder.Waar zijn we hier eigenlijk op Sicilië of in Nederland ?

 7. Dat het OM zelf selecteert welke verdachten vervolgd worden en welke niet is al heel lang bekend.
  Maar Geert Wilders had zelf dit politieke toneelstukje kunnen voorkomen door een kleine wijziging in zijn tekst:
  “MINDER CRIMINELE MAROKKANEN”

 8. Waarom ben ik niet eens echt verwonderd. Maar Jan het is inderdaad heel écht ENG!

 9. als je kuil graaft voor een ander donder je er zelf in. vooral met dat leugen stinkdier zooitje. eruit trappen nieuw verkiezingen , genoeg gelogen genoeg bedrogen genoeg gestolen, eruit met dat tuig. nieuwe verkiezingen en nexit wat een tuig zeg , en zoiets regeert een land , alleen met leugen, fraude stelen mensen rechten schending .
  oprotten rutte en corupte zooi

 10. Die naam Demmink komt mij ook bekend in de oren, ook een VVDer, is dat die man die zoveel van kinderen houdt ?
  De hele VVD is een maffia bende, waar de honden geen brood van lusten !
  Niet te hopen dat die aartsleugenaar Rutte in Brussel voor het zeggen krijgt !
  Moet je om verkozen te worden voor het parlement, en VVDer zijn en aan een hardnekkige geheugen stoornis hebben?

 11. Het hele nederlandse bestuur, justitie en politie is een bende. Alleen zakken vlen en wie voorjunvoeten loopt monddood maken. Het Colombia aan de Noordzee. Het enige waar ze goed in zijn dat is de bevolking uitmelken

 12. Het is een gorre kliek van oplichters. Denk u nu werkelijk dat de btw verhoging ten goede komt van mkb nee dat is alvast een potte met geld voor de brexit. Die filantropische instelling in Brussel ken het woord bezuinigen niet. Maar dat mag het volk niet weten. Als het volk voor fvd stemt doen ze er alles aan om deze partij buiten te sluiten. Het zou juist dat de grootste partijen ten aller tijden mee moeten regeren. Het zpu mooi zijn als regeringspartij met minder dan 5 zetels worden opgeheven scheelt een hoop geld en ze kunnen zo de zorg in. Scheelt een wachtgeld regeling.

 13. Het is een grote schande dat de vrijheid
  Van meningsuiting van Geer5 Wilders ,
  Ontnomen wordt!
  klopt zeker helemaal niet!
  Het rechtsysteem ook niet !!!
  Nederland is momenteel een land met 2
  Poten!
  Ze zien wel z.g. de goede dingen , maar niet
  de fouten.

 14. Jan je hebt het weer duidelijk verwoord . Er is een VVD’er die een crematorium heeft kan hij daar de rest van zijn partij niet in dumpen zijn we eindelijk eens van die zakken vullers bende af.

 15. Naam sekte die liegt alsof het gedrukt staat. Horizontaal. Drie letters.
  #V #V #D

 16. Wanneer wordt de Nederlandse kiezer eens wakker.
  Bij elke verkiezing worden zij door de NPO ,en de vele linkse rubrieken op het verkeerde been gezet
  Nu is het weer de VVD dat ook alles in de strijd gooit om de PVV en forum omver te werpen.
  Paniek voetbal bij de VVD, wanneer worden zij afgeschaft met een rode kaart.
  Dit mogen wij niet toestaan,wij worden bedonderd, Nederland stevent af op totale wanorde
  En bedrog in alle belangrijke instanties.

 17. Wat jammer nou dat veel mensen reageren op een volkomen uit de dikke duim gezogen verhaaltje. Van a tot z gelogen. Maar misschien dat veel mensen dit niet interesseerd? Ze lezen wat ze graag willen lezen. Nog dommer is niet goed mogelijk.

 18. De leugen regeert en daar komt ellende van kan je lezen.
  Vuile vieze rotte maffia en Wilders heeft het al heel lang door, maar velen lopen met dat tuig mee.

 19. het is nu echt de hoogste tijd dat Nederland verlost word van alles buitenlanders en asielzoekers dit land is van de blanke mensen Mark Rutte die haalt maar iedereen binnen en wie moet dat weer gaan betalende blanke Nederlanders ons land verkeert in een zeer zware druk het word echt tijd dat Geert Wilders aan de macht komt
  wij moeten geen buitenlanders en asielzoekers meer de grenzen die moeten dicht
  en weg met Mark Rutte minder minder minder stem PVV PVV PVV

 20. Hoelang pikken we het nog van die maffia bende die ons regeert. Demmink kinderen vriend nooit veroordeeld weet teveel.
  Rutte Pinocchio, justitie corruptie ten top, d66 homo’s lesbiennes, Vvd maffia, Cu meelopen,
  Wat een zieke bende en we pikken het nog steeds. Stem PVV de enige die de waarheid zegt.

 21. Ik schaam me voor onze verrotte politiek. Stelletje goed uitmelkers. Midden en rechts via het OM en politie monddood maken. Schaam jullie, linkse stemmers incluis.

 22. Dit heeft de VVD nooit alleen kunnen bewerkstelligen. Het was een “samenspel” van VVD en links. In de plaatsen met een linkse burgemeester liep deze voorop en deze zorgde er voor dat er politieburo’s de hele dag open waren en er voorgedrukte aangifte formulieren klaarlagen. Daarnaast werd deze aktie ruimschoots door de linkse media ondersteund en aangemoedigd.

 23. Er wordt “vergeten” dat deze poppenkast begint met discriminerende en opruiende uitspraken tegenover een hele bevolkingsgroep. Inderdaad fijn dat we de geschiedenisboeken nog hebben die het gevaar hiervan aantonen.

 24. “Gelukkig hebben we de geschiedenisboeken nog”. Maar die staan toch op de nominatie om herschreven te worden?

 25. In de geschiedenisboeken zal zeker vermeld worden , hoeveel ratten in Nederland leven, onder groot verrader Rutte. Hun namen moeten met grote letters geschreven worden. De corrupte bende van Brussel, opgevoed door Rutte.

 26. De oude garde politicie zijn al zolang aan de macht, dat ze die macht niet meer willen delen. Zij beheersen het hele land met Burgemeesters, wethouders, Comesaris van de Koning, Provincies en ga zo maar door. Deze macht willen ze niet uit handen geven en daarom spelen ze de baantjes aan elkaar door. Het is maar 1% van de Nederlanders die de rest onderdrukt en zichzelf blijft verrijken. Daaarom wordt zoveel gelogen en bedrogen door onze volksvertegenwoordigers. Het zal nog lang doorgaan, want de kiezers zijn niet bepaald snugger.

 27. Heel dat zooitje van de VVD weg jagen en consorten zakkenvullers ik noem de VVD firma list en bedrog.
  Liegen en bedriegen zijn ze meester in plus de mensen bang maken over een Nexit dan valt het land in een recessie wat een onzin er zijn nog zoveel landen buiten dat corrupt zooitje wat in Brussel de Europese unie heet die ook gewoon een gezonde economie en welvaart hebben dus weg met die leugens van Rutte en de kliek Nexit is het juiste woord plus weg met Rutte en consorten.

 28. Laat diegenen die het zogenaamd zoo goed béter menen te weten gewóón zelf de politiek ingaan. I.p.v. al dat m.i. ‘zinloze’ negatieve commentaar op de mensen die ze ‘zelf’ gekozen hebben, tenslotte!! Is alléén maar zínloos langs de kant staand!!

 29. Ik heb al 10 jaar gezegd, het is hier geen vrij Nederland meer, maar: Stasi Holland.
  Ik vertrek hier met een paar jaar

Comments are closed.