Aan Camiel Eurlings

Outlet

Lees alle reviews over Bokshandschoenen Benlee Quincy 12oz zwart

Meneer Eurlings,

Er zijn twee visies op u.

De eerste komt van uw homoseksuele netwerk. Het is het kringetje rond uw mannetjesmaker Jan Driessen. Driessen zelf, oud-minister Jan-Kees de Jager, oud-wethouder Frits Huffnagel, oud-minister Ed Nijpels, premier Mark Rutte… De boyzzz die zich altijd gewillig laten fotograferen door De Telegraaf als ze op de boot van Driessen door de Amsterdamse grachten varen.

Zij zullen het fijn vinden dat u volledig bent gerehabiliteerd, nu u volkomen terecht een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) heeft mogen ontvangen en bestuurslid van het NOCNSF en IOC-lid kunt blijven. U had immers dat taakstrafje na de aangifte van uw ex-vriendin naar aanleiding van ‘enige huiselijke schermutselingen’ alleen maar geaccepteerd om van het gezeik af te zijn; niet omdat u haar ook maar met één vinger had aangeraakt. En indien wel, dan zal ze het er wel naar gemaakt hebben, dat kutwijf.

De tweede komt van mij.

Ik vind vrouwen mishandelen (op kinderen mishandelen na) het ergste wat er is. En stilletjes hoop ik dat u binnenkort een keer in Veenendaal moet zijn en uw collega-taakbestraften Lars, Stefan, Mauro, Ramon, Hidde-Mathijs, Rodin, Angelos, Mike en Dean tegen het lijf loopt. Die schoppen normaal alleen kinderen van 14 en 18 halfdood, maar wellicht durven ze voor de goede zaak op te schalen qua leeftijd.

Niet netjes van me, dat weet ik.

Maar wel gemeend.

Groet,

JanD