Aan burgemeester Halsema

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Lieve Femke,

Ben ik weer!

Wat heb ik gisteren gelachen, zeg.

Kwam De Telegraaf opeens met het bericht dat jij het aso-azc in Amsterdam-West gaat sluiten. Het tuig dat daar de tent en de buurt terroriseert gaf zoveel overlast, dat jij een brief aan de staatssecretaris hebt gestuurd dat het klaar is.

Wie een kléin beetje ging graven, ontdekte al snel dat er van enige krachtdadigheid bij jou helemaal geen sprake is.

Toen in 2017 werd besloten dat Amsterdam-West cultureel verrijkt zou worden met maximaal 50 geestelijk gestoorde en/of criminele asielzoekers, ging de stad gewoon een contract voor maximaal twee jaar aan.

En jij hebt nu gemeld dat het daarbij blijft.

Niks meer, niks minder.

Áls al sprake is van krachtdadig optreden bij de burgemeester van Amsterdam, dan is het niet tegen geestelijk gestoorde en/of criminele asielzoekers of illegale uitvreters, maar tegen de echte veroorzakers van moord en verkrachtingen in Amsterdam: bosjes.

Als dit de nieuwe trend is onder burgemeesters, het tuig pamperen en knuffelen en ondertussen doen alsóf er keihard tegen ze wordt opgetreden, dan verwacht ik snel in het Eindhovens Dagblad een krantenkop als: “Jorritsma pakt belagers Pegida-voorman op”.

En dat dan in de laatste alinea blijkt dat de twee rioolratten die Edwin Wagensveld zaterdag in de rug aanvielen toen hij bij de islamitische haathut die wij kennen als de Al Farqaan moskee liep te folderen, alleen maar van een wijkagent een prent kregen toen ze 32 kilometer per uur reden waar 30 is toegestaan.

Waarna de wijkagent op het bureau een oorkonde kreeg omdat het moskeebestuur tevreden is over de manier waarop hij de veiligheid in de wijk bevordert.

Waar komt toch die uitdrukking ‘burgemeester in oorlogstijd’ vandaan?

Liefs,

JanD

PS. Ik vind het echt supersympathiek dat uitgerekend jíj het onafhankelijke geluid steunt!

6 thoughts on “Aan burgemeester Halsema

 1. Ja er wordt wel eens gezegd er lopen er meer los dan er vast zitten (Amsterdam) en nog meer grote steden (d66 burgemeesters GroenLinks burgemeesters PvdA enz links)
  Laten we beginnen met oppakken van deze links radicale bende burgemeesters.
  En vervangen door bosjes en lantaarnpalen is mijn moeder gegarandeerd veilig.

 2. Zou een ‘boreale’ burgemeester hier direct verandering in brengen? De handen van een burgemeester zijn gebonden door de politiek.

 3. Hoe meer ik er over na denk ,hoe minder ik het allemaal begrijp.
  Weer een hele goeie brief!!

 4. Amsterdam oogst wat het gezaaid heeft.

  Dat is niet sarcastisch bedoeld. Het is algemeen bekend dat juist vrouwen vaker links stemmen, of zelfs extremistisch links zoals GroenLinks. In Amsterdam is die partij erg groot en dominant. Die stemmers hebben het zelf niet door maar het is een onbewust behoefte om verkracht te worden van hen. Daarom zijn zij ook – voor buitenstaanders vaak volslagen onbegrijpelijk – bijna hitsig enthousiast bij het binnenhalen van die verkrachters.

  Een kut moet regelmatig druipen van het sperma, anders worden vrouwen rusteloos, narrig en ongelukkig. Dat zie je in het dierenrijk ook zoals met koeien, die als er geen stier in de weide bij hen is, elkaar klunzig bestijgen. Natuurlijk zonder behoeftebevrediging en dat zie je dan ook regelmatig terug bij onze potten, die overmatig vaak chagrijnig zijn met een uiterst ontevreden blik in die smoel. Daar kunnen zij niks aan doen want zij weten niet wat zij missen omdat zij in de maatschappelijke of eigen val zijn getrapt.

  In alles willen zij dan de man na-apen en zelfs overtreffen maar dat lukt natuurlijk niet omdat de biologische wetten nu eenmaal niet weggetoverd kunnen worden. Hoezeer zij dit op vaak abjecte en bijzonder onaantrekkelijke manier ook trachten te doen.

  Een vrouw met een volgespoten kut daarentegen is altijd gedwee en verzadigd, vol levenslust en blijdschap.

  Nu het de leraressen en pedoflikkers in het onderwijs is gelukt om de jongetjes tot genderverwarde zitplasknotjes op te voeden die therapie zoeken bij de eerste de beste tegenslag (zoals een vrouw die nee zegt maar in gedachten JAAA gilt), voelt het van zichzelf denkende geëmancipeerde deel van de vrouwtjes zich niet meer aangetrokken tot die sneeuwvlokjes. Uit pure wanhoop stoppen die jongetjes dan maar hun piemeltje in elkaars aars en bestijgen de meisjes elkaar. Of stoppen hun vuist in de vagina. Maar uit een vuist komt geen sperma zodat niemand hier duurzaam gelukkig van wordt. Simpelweg omdat moeder natuur niet in LGBT doet anders dan voer voor predatoren, ontwikkeld zich een onbewust behoefte om mannen te importeren die niet zijn misvormd door dat ziekelijke gedrag. Of gaan daar heen zoals die gristen moslimhoer Ans Boersma, om haar benen gewillig te spreiden voor het laagste van het laagste, zelfs in die maatschappij. De waanzin is zo ver gevorderd dat het hen kennelijk niet eens meer uitmaakt dat het onze vijanden zijn. Maar zoals bekend, moreel gedrag is bij vrouwen als het bij het zoeken van een partner aankomt vrijwel afwezig.

  Voor een buitenstaander die de grondslag van dit paradoxale gedrag niet kent en dit gedrag aanschouwd kan het nogal verwarrend overkomen. Tenzij zij een kippentoom hebben gehad waar eens in de zoveel tijd de haan van doodging zonder direct een vervanger voorhanden te hebben. Daar zie je vrijwel direct gebeuren wat er in onze maatschappij gebeurd.

  Het medicijn voor dat pathologische gedrag is daarmee ook duidelijk en voorhanden. Gewoon de kippetjes weer in toom krijgen door overweldigend en hard te neuken. Om daarna respectvol en met liefde het gevolg op te voeden als volwaardig burger.

  Daar kan geen flikker of pot tegenop. Hoezeer zij ook hun best blijven doen om eenieder te overtuigen dat het volslagen normaal en natuurlijk is wat zij doen.

Comments are closed.