Aan Bridget Maasland

Kerst

Lieve Bridget,

Wat zul jij balen dat je je door de directie van advocatenkantoor De Vries en Kasem hebt laten verleiden tot een kort geding tegen De Telegraaf over je ‘eigen huwelijksnacht’ met Drétje Hazes na de bruiloft van Patty Brard.

Ik weet eigenlijk niet of jouw advocaat Royce de Vries weleens een proces wint. Terwijl ik doorgaans een prima geheugen heb; dus ik denk het niet.

Ik weet wel dat De Vries en Kasem hooguit nuttig zijn in het voorkómen van processen. Dat komt doordat Royces vader Peter R. de lopers heeft van alle Nederlandse televisiestudio’s. Als je als Bekende Nederlander een schikking wilt afdwingen, moet je De Vries en Kasem inschakelen, want dan koop je geen gewonnen kort geding in, maar gegarandeerde media-aandacht bij RTL en de Staatsomroepen. En daar houden vermeende daders nog véél minder van dan van het betalen van een paar duizend euro schadevergoeding en een ergens weggestopte rectificatie. Vraag maar aan Edwin van der Sar.

Royce de Vries heeft je verleid om toch een kort geding aan te spannen tegen De Telegraaf. Of de familie De Vries zo triggerhappy was omdat vader Peter R. nog een appeltje te schillen heeft met De Telegraaf weet ik niet. Ik weet wel dat één van zijn frustraties is dat hij nooit hoofdredacteur is geworden van die krant.

En ik weet ook dat het stom van je was om dat kort geding aan te spannen toen bleek dat er vele, vele getuigen bereid waren (drie zelfs met naam en toenaam) om te verklaren dat jij je vijf jaar geleden, na het huwelijksfeest van Patty Brard, in café De Zwarte Kat vergreep aan Drétje Hazes – of die knul aan jou.

Sale (NL)

De rechter liet geen spaan heel van het betoog van Royce de Vries, van het gesteggel over wel of niet in het fietsenhok en over wel of niet hoorbaar of alleen maar zichtbaar. Ook hechtte hij geen enkele waarde aan de drie door jou aangebrachte getuigen die bereid waren te verklaren dat ze je slip helemaal niet op je enkels hadden zien hangen die avond.

Héérlijk vond ik in het vonnis de zin: “Van een rectificatie die erop neer zou komen dat de hartstochtelijke vrijpartij wel voor iedereen te zien was, maar niet te horen en zich wel heeft afgespeeld in de hoek van de bar, maar niet in een hok met lege flessen, dozen en kratten, wordt niemand wijzer, het publiek niet en Maasland al helemaal niet.”

Ik begreep dat je de uitspraak ‘eerst wilt laten bezinken’ voor je eventueel in hoger beroep gaat.

Mijn advies: doe dat niet.

Ten eerste voor je zoon.

Je hebt hem nu al één keer misbruikt, toen je zei: “ik zweer op mijn zoon dat er behalve dat stevige kusje niets is voorgevallen.”

Ten tweede voor jezelf.

Tegen de tijd dat een hoger beroep dient, heeft die kleine Hazes je allang weer vervangen door een nieuwe blonde cougar.

Dus dan sta je daar in je eentje met de De Vriesjes.

Voor joker.

Dikke kus (op je wang)!

JanD

Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

17 thoughts on “Aan Bridget Maasland

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA … HAHAHAHAAAAAA….

 2. Hhh voor der zoontje?! Hoe ga je dan uitleggen aan Mees dat je een jongen verleidt die thuis een lieve vriendin heeft. Gatverdamme wat een smots is het ook. En chapeau terecht verloren en betalen 👌😂🤣😂

 3. Beetje laf en hypocriet van die Bridget Maasland,wel een man kussen terwijl je weet dat hij een relatie heeft, en vervolgens een kort geding aanspannen,flauw hoor.en haar vriendje? Die zal merken wat een topvrouwtje hij had aan Monique, let maar op, alleen wil ze hem dan vast niet meer

 4. Dat “ik zweer op mijn zoon” kwam tegelijkertijd met het proces dat André aanspande tegen Evert Santegoeds, omdat Dré van mening was dat je kinderen hier buiten moet laten en hier al helemaal niet voor moet gebruiken/misbruiken. Hierin heeft hij zeker wel een punt, des te dommer van Bridget om in die zelfde week iets te zweren op haar zoon!
  Enfin, als je iets gaat zweren op een dierbare, dan ben je sowieso ten einde raad en weet je niet meer hoe je je leugen moet ondersteunen, anders laat je je dierbaren er gewoon netjes buiten…

 5. Goed verwoordt, het wordt tijd dat deze “omhooggevallen ster” zich realiseerd dat je eens op een leeftijd komt dat je; A- nog heel mooi, charmant en aantrekkelijk kunt zijn maar; B- je jezelf moet bewijzen aan kereltjes die net droog zijn achter hun oren en die een gigantisch “moedercomplex” hebben, het een beetje een zielig verhaal wordt!

 6. schitterend verwoord, Peter R de Vries denkt dat hij met zijn naam alleen al wonderen kan verrichten

 7. Geweldig verhaal. Die Bridget Die Bridget denkt dat ze heel wat is, maar geen vent houd het bij haar uit. Dus dan maar een puber met een moeder complex aan de haak slaan, heeft ze ineens twee kinderen… Deze heeft haar voor het eind van 2020 wel weer verlaten voor een nog ouder wijf.. Die Drenthe denkt dat hij goed is bij vrouwen, nou meer bij bejaarden.

 8. Weet niemand wat voor merk slipje het was?
  Mijn vrouw wil dit graag weten. Vrouwen zijn slim, soms te slim.

Comments are closed.