Aan Bob Dijkgraaf

Kleine!

Je kunt je niet voorstellen hoe trots we gisteren op je waren.

Ik schrok alleen toen uitgever Hans van Maar van Just Publishers bij de overhandiging van het eerste exemplaar van je boek ‘Ons Feyenoord’ aan Rinus IsraĆ«l jouw mail aan hem voorlas waarin je het boek pitchte.

“Het gaat mij niet om het geld. Als uiteindelijk elke cent bij de uitgeverij terecht komt vind ik dat geen probleem”, schijn je geschreven te hebben.

Zo hebben we je niet opgevoed, maatje šŸ˜‰

En zo is Hans gelukkig ook niet. Je hebt van hem hetzelfde contract gekregen dat ik altijd krijg.

Hans vervolgde met het voorlezen uit jouw mail: “Het gaat mij er vooral om dat ik een eerbetoon wil brengen aan de club die mij zoveel gegeven heeft”.

Zo hebben we je dan weer wƩl opgevoed.

Ik hoop dat je eerste echte boek dat uitkomt bij een echte uitgever een mega-succes wordt. Binnen een week was er al een tweede druk en bij Bol.com wordt het inmiddels gratis verzonden als Top 1000-boek. Dat het eerbetoon maar veel drukken mag krijgen!

En tegen de meelezers hier zeg ik: “Koop dat boek, mensen. Die kleine schrijft beter dan zijn vader. En is nog een stuk aardiger ook… En specifiek tegen Rotterdammers: koop het niet hier, maar bij Boekhandel Snoek op de Meent. Een topzaak!”

Dikke knuf!

JanD

5 thoughts on “Aan Bob Dijkgraaf

  1. In heel de wereld zijn weer moslim-terroristen-moordenaars onschuldige niet bij de islam-sekte-moordenaars behorende moeders, vaders en kinderen aan het doodsteken en/of doodrijden. De niet islam mensen moeten kapotdood gemaakt worden en wij kijken hier naar de reclame van zonder twijfel een prachtboek. Inderdaad ik kijk vaak nog even naar de “finale” Holland : BraziliĆ« en geniet van de doelpunten van Neeskens & Cruijf en ril dan even over de hardheid van die prachtige wedstrijd, waarbij het op een gegeven moment ook bijna moord & doodslag werd, want dat BraziliĆ« kon niet verkroppen, dat zij de oud Wereldkampioenen overklast werden door het Beste Nederlands elftal ooit. Met daarin mijn favoriet, ja die Kromme, je weet wel die klasbak die nooit een functie binnen de KNVB zal krijgen, want hij weet niet zoveel van Hockey.

  2. Nu we het toch even over voetbal hebben, misschien kan Ajax na de verkoop van Dolberg, Van Persie wel inlijven. De grootsten kunnen namelijk bij Ajax en Feijenoord schitteren. Kan jouw Opa Van Persie ook nog even toevoegen aub.

  3. Prachtig boek en leuke toespraak van de auteur (‘Volgens mijn opa waren er drie grote Feyenoorders: Willem van Hanegem, Theo Laseroms en Rinus IsraĆ«l’). Ook mooie reactie van IsraĆ«l: ‘Je opa moet Ć©cht verstand van voetbal hebben gehad!’

    Gefeliciteerd en groeten van Harry Walstra

  4. Mooi geschreven. De (terechte) trots klinkt erin door. Ik kijk uit naar: Zo vader, zo zoon! #themusical

Comments are closed.