Aan bezorgde burgers

Black Friday - Dagelijks (optellen)Black Friday - Dagelijks (optellen)

Beste burgers,

Als u dit soort filmpjes ziet:

En u leest bij RTL Nieuws dit:

Denk dan niet: we hebben een Marokkanenprobleem in Nederland.

Want dat hebben we niet.

Kijk maar:

Ik verzoek den lezers dan ook om, wanneer zij straks hun legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als zij dat ook andere nachten doen.

Er is voorshands geen enkele reden om ongerust te zijn.

En verder: alles wat ik bij Radio Veronica zei.

Goed weekend!

JanD

PS. Deze 99 woorden hadden jullie nog tegoed van gisteren.

Wil je dat het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ ook in 2020 blijft verschijnen? Doe dan een vaste maandelijkse donatie via Back me of een incidentele gift via Bunq me.

10 thoughts on “Aan bezorgde burgers

 1. Jesse kan zijn geluk niet op met deze multiculturele samenleving.
  Opgewonden vol verwachting knijpt Jetten zijn billen samen.
  Ondertussen zijn ook de socialisten in blije opwachting van de door hen zo gedroomde gelijke samenleving. Als dan niet iedereen rijk en gelukkig in een harmonieuze vreedzame samenleving, dan maar iedereen van gelijke armoede in een door dood en destructie vernietigd land.
  De gristengestoorden kunnen hun felbegeerde andere wang toekeren in praktijk brengen.
  De SJW NGO’s zorgen voor MEER MEER MEER.
  En Rutte? Die interesseert het geen ene reet zolang hij maar de baas is dus die zal nog maar eens een loze belofte doen. Ook wel leugen genoemd.

  We staan erbij en kijken ernaar. Terwijl onze kinderen worden afgeslacht. Keer op keer op keer op keer.

  Het moge duidelijk zijn dat een vreedzame oplossing allang niet meer haalbaar is. Vrede zal dan en slechts dan kunnen worden bereikt door eerst te zuiveren. Door onze grenzen af te sluiten voor de import van dit ongedierte en door onze maatschappij vrij van deze ziektekiemen te maken. Goedschiks of kwaadschiks. Geen middel onbeproefd. Tot onze kinderen weer veilig zijn. En onze samenleving weer normaal!

 2. Burgers zullen in rap tempo wakker moeten worden..
  En begrijpen dat we al diep weggezakt zijn in dit smerige moeras,
  Diegene die deze smerige Hel veroorzaakt hebben
  Hebben inmiddels hun eigen vluchtplan al wel veilig gesteld ..

 3. Inderdaad het is stil in Nederland.Eerst grote commotie,Hitler groet,racisme,tja DAT HEEFT DE REGERING ZELF IN DE HAND GEWERKT.
  Immigratie,Wij willen die lui hier niet meer hebben.Allemaal jonge jongens.Ga jullie land Opbouwen.waar zijn jullie vrouwen,achtergelaten in de oorlogsgebied,helden,ik spreek liever over LAFAARDS.Maar goed dat onze OPA’S EN Oma’s onze vaders en moeders niet massaal zijn gevlucht in 1940/1945.
  Nee die zijn gebleven Om Nederland op te bouwen.
  Wat doet onze LAFFE regering die danst naar de pijp en van Brussel en moet zoveel smerige immigranten opnemen.
  Weg Nederland weg Europa,we zijn vergeven van al die gelukzoekers die hier hun heil zoeken.
  Europese Regeringen slapen ,dromen van een
  Multicultureel Europa.
  Vergeet dat maar,een ISLAMITISCHE STAAT wordt het.
  Maar ach wat maakt het U wat uit.
  Genoeg geld achterover gedrukt zodat U en Uw gezin,familieleden vluchten naar Nieuw Zeeland,Canada en ons klootjes volk overgeleverd aan die smerige islamieten.

 4. Dit gedrag is geheel in lijn met de minachting en haat waarmee zij hun kinderen opvoeden zoals omschreven in de koran en al bijna anderhalf millennium zichtbaar met meer slachtoffers dan alle andere grote genocideplegers bij elkaar opgeteld: communisme+nazisme+christendom.

  Mein Kampf verkopen is in Nederland verboden terwijl dat gestoorde boek bijkans een onschuldig kinderverhaaltje is vergeleken met de Koran. Waarom mag dat genocideboek wel worden verkocht? Met notabene kinderversies om kindsoldaatjes in dienst van Allah te kweken en voor te bereiden op de Jihad. Zoals in de filmpjes nu te zien is. Zij maken gewoon jacht op onze kinderen!

 5. trouwens erg stoer hoor met zes man een enkele jongen aanvallen, maar zoo zijn die lui nou eenmaal. kunnen niks alleen. Bah BAh IK zou als vader jullie komen opzoeken en dan ga ik los!! En pinokio? die neus wordt steeds langer.

 6. Beste Jan, hoewel je er al over geschreven hebt: is het niet bizar dat er een soort nationale treurdag van gemaakt wordt als er wat voetbaltuig heeft zitten schreeuwen in een voetbalstadion, alle vzw’s van de politieke partijen hun afschuw daarover uitspreken en het parlement niet verder wil gaan als Rutte niet naar de kamer komt en ook zegt dat hij het “verschrikkelijk” vindt, en dat een stelletje idioten inhakt op een paar leerlingen, voor het hoofd geschopt worden en what have you, en dat dit kennelijk minder ernstig gevonden wordt?? Zijn we nu gek geworden of vergis ik me?

 7. De elite is in oorlog met het volk. Het volk heeft dat nog niet door. Kijk hoe we stelselmatig worden aangevallen. Het hele land gaat door het putje. Dit is verdeel en heers in de praktijk. Hier liggen agenda’s en afspraken onder. Kijk dan hoe structureel en planmatig het verloopt. Den Haag is een leger dat ons aanvalt in opdracht van de boven hen gestelden. Hopelijk worden er genoeg mensen op tijd wakker, want het op alle fronten stuurt men aan op polarisatie en uiteindelijk oorlog. Je ziet het in alles. We worden geregeerd door een kartel dat roept dat iedereen buiten dat kartel de vijand is. Het kartel is de vijand!!!!! We zijn in oorlog mrt de elite, alleen hebben veel burgers het no niet door. Over 10jr blijken alu hoedjes en complotgekkies visionairs. Den Haag is ons aan het vernietigen.

 8. Valse honden moet je als valse honden behandelen. En we moeten ons eens afvragen waarom Den Haag al deze valse honden op ons loslaat. En waarom Den Haag elke maand nieuwe valse honden blijft importeren. Vraag jezelf eens af met wat voor doel je valse honden op je eigen gezin zou loslaten. Alsof je niet snapt wat er met je gezin gebeurt als je dat doet. We worden verraden. Structureel, planmatig. Ondertussen worden de rijker rijker. Twintig procent (20%!!) van NL bezit TACHTIG PROCENT (80%!!!) van alle financiën. Dus 80% van NL moet met 20% van al het geld alles betalen. We worden op alle fronten genaaid en belazerd. Bespeeld en gepolariseerd om maar te voorkomen dat die 20% haar macht en rijkdom verliest.

Comments are closed.