Aan Asha ten Broeke

Back to School 2017

Lieve Asha,

Mijn excuses!

Ik heb vrijdag helemaal je column in de Volkskrant over dat gendergeneuzel gemist.

Of had je wel een verrassend onderwerp? 

Het maakt mij trouwens geen ene reet uit hoe mensen zichzelf willen noemen. ‘Homo’? Mij best. ‘LGBT’er’? Doen! ‘Interseksueel’? Welja! ‘Geboren in het lichaam van een meisje’? Be my guest!

Soms moet ik even googelen, want je wilt toch op de hoogte blijven waar hokje 97 van het genderbingo-formulier precies voor staat. Had ik gisteren, toen jij op Facebook opeens schreef dat je ‘queer’ bent (ik kende je als ‘Asha’). Maar uiteindelijk zal me dat ook jeuken, welk etiket jij op je mooie voorhoofdje plakt. Het is jouw voorhoofdje.

Ik heb alleen één verzoek aan je.

Wil je mij dan ook mezelf laten noemen wat ik ben?

Dus flikker een eind op met dat Engelse woord ‘cis-person’, dat de Duitse seksuoloog Volkmar Sigusc in 1991 bedacht als tegenhanger van ‘transgender’. Ja, mijn seksuele identiteit komt overeen met het biologische geslacht waarmee ik geboren ben.

Maar in mijn wereld heet dat ‘man (en hetero)’.

En dat blijft zo.

Net als ‘Daesh’ ‘Islamitische Staat’ blijft.

Er zit namelijk een grens aan mijn tolerantie voor drammerige dozen.

Dikke kus!

JanD

PS. Ja, ‘lieve Asha’ en ‘dikke kus’ kun je uitleggen als ‘virtuele aanranding’ en ‘voorhoofdje’ als male supremacy’. Hier vind je de contactgegevens van mijn adverteerders.

5 thoughts on “Aan Asha ten Broeke

  1. De link naar Asha’s Facebook post loopt dood. Bovendien lijk ik preventief geblokt te zijn zodat ik niet kan reageren op haar profiel, of zoiets, terwijl ik nog nooit eerder op haar Facebook reageerde. Heel apart(heid). Asha verzamelt kennelijk liever ja-knikkers om zich heen. Voorts ben ik van mening dat het idee dat het SIRE spotje zwart wit zou zijn, hetgeen het niet is, vooral voortkomt uit het zwart wit denken van de zogenaamde ‘social justice warriors’ zelf. Ik heb een beetje medelijden met dit soort mensen. Om het hardst brullen en tieren dat je zo’n ontzettende brave ‘ruimdenker’ bent maar ondertussen zo krampachtig binnen je zelfverzonnen leef- en denkregeltjes moeten bewegen dat je het er benauwd van krijgt. Erg sneu.

  2. Het probleem met die “soort” veelal linksche gutmenschen is, dat ze een minderheid vormen, maar met “schreeuwen” en veel “staats” media-geweld het willen doen voorkomen, dat ze een meerderheid zijn en gelijk willen bepalen hoe, jij moet leven. Met “staats” bedoel ik uiteraard met onze belastingcenten.

  3. Het lijkt wel of links met dit soort schreeuw-akties over non-isues, de aandacht wil afleiden van de werkelijke door links veroorzaakte problematiek. Door hiervan af te leiden blijven deze isues (zoals Islam) voorlopig weer uit de actualiteit. Ondertussen laten de gendermarginalen zich graag hiervoor misbruiken. Overigen ben ik van mening dat de opstelling van links uiteindelijk kan leiden tot radicalisering van normaal denkende burgers in Nederland en de rest van de westerse wereld. Dat lijkt mij een gevaarlijk vooruitzicht.

  4. Wat een gedoe toch over DE seksuele geaardheid. Ik BEN, Ik Ben Ik Ben; er komt geen einde aan. Volgens de Boeddhistische leer is dit geneuzel de allergrootste Egotripperij op Aarde. Je bent n.l. NIETS en je hebt namelijk Geen Identiteit. Je stelt Niets voor. Goedenavond. Blijf maar in je Dromenland.

Comments are closed.