Aan Arnoud van Doorn

Beste meneer Van Doorn,

Ik heb me gisteren de ballen uit de broek gelachen.

Dat bericht over uw benoeming tot interim-directeur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam: geniaal!

Ze trapten er allemaal in.

De televisie. De kranten. De websites. De opgewonden standjes op social media. 

Allemaal gingen ze er met boter en suiker in.

Alsof een school die in opspraak is wegens nauwe contacten met de terroristische organisatie Kaukasus Emiraat, die het anti-radicaliseringsbeleid van de gemeente Amsterdam ondermijnt en die de helft van het schooljaar aan de salafistische geloofsleer wil besteden ú zou aanstellen.

En niet zozeer om de administratie op orde te brengen, maar als, zoals u zelf twitterde, ‘bruggenbouwer’?

Een man die veroordeeld is wegens verboden wapenbezit? Een man die veroordeeld is wegens het dealen van drugs aan minderjarigen? Een man die volgens een oud-collega in de Haagse gemeenteraad homobars zou hebben bezocht en niet van de jonge jongens zou hebben kunnen afblijven?

Zo iemand wordt per 1 april interim-directeur van een school die onder het vergrootglas ligt?

ROFLOL.

Je maakt Willem Holleeder ook geen directeur van de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. Of Kees Verhoeven begeleider van de D66-stagiaires.

Beste 1 april-grap ever!

Dacht ik.

Maar toen ik vanochtend wakker werd, had nog geen van de tientallen media die het bericht gisteren als nieuws brachten het rechtgezet.

Was het dan echt waar?

Had die islamitische haathut waarover de NCTV zich zo’n zorgen maakt echt een veroordeelde crimineel aangesteld? Een wapenbezitter? Een drugsdealer?

En ik sloeg mezelf voor mijn kop om zoveel naïviteit.

Bij het woord ‘grap’ in ‘1 april-grap’ had ik scherper moeten zijn.

Moslims van de Cornelius Haga-soort maken geen grappen.

Die besteden hun tijd liever aan het onderhouden van nauwe contacten met een terroristische organisatie die als een van de voorlopers van Islamitische Staat wordt beschouwd en die verantwoordelijk wordt gehouden voor bomaanslagen in de metro van Moskou en op luchthaven Domodedovo, waarbij op beide locaties minimaal 35 doden en honderden gewonden vielen.

Daar past een joker als u prima bij.

Tenslotte is het pas drie maanden geleden dat u de wens uitsprak dat “Allah de vijanden van de islam begeleidt of vernietigt”.

En ondertussen de Nederlandse veiligheidsdiensten maar ‘bezorgd’ zijn.

En de Nederlandse overheid de opleiding van een nieuwe generatie salafisten maar faciliteren en financieren.

Daar is helemaal niks grappigs aan.

Groet,

JanD

UPDATE Allahdank!

8 thoughts on “Aan Arnoud van Doorn

 1. Beste Jan
  Misschien ben ik wat boerse opgevoed dan jij,
  je begint met Beste Volkert, Beste Aarnoud..
  Zou ik niet kunnen neerzetten!
  Maar je brieven zijn alleszins de moeite waard
  Grtjs
  Adriaan

 2. Mmm., beetje wijsneuzig maar vond ‘t al niks voor jou.., reactie was navenant..

 3. En ik snap nog steeds niet dat Joram van Klaveren zich bij deze club heeft aangemeld. Hij moet gezwicht zijn voor chantage. Kan niet anders!

 4. En niet te vergeten de opdracht aan zijn moslimbroeders om Willy Dille te verkrachten,te stalken en met de dood dreigen als ze iets zou openbaren, tot wanhoop van Willy die het beter vond om zelfmoord te plegen dan zo verder te leven.. met dank aan Arnoud, de onschuldige neeknikker!

 5. Beste Jan.
  Het was ook geen grap van van Doorn.
  Het was bloed serieus.
  Totdat ik de Saudische Autoriteiten heb ingelicht, over het dubbelleven van Van Doorn.
  En de Saudische media.
  En dat niet alleen
  Veel Saudische Prinsen , Sjeiks en ander Arabisch gespuis reizen af naar Nederland voor hun homoseksuele contacten, Ze verblijven dan soms een weekend en gaan icognito. d.w.z. zonder theedoek op hun hoofd , de Amsterdamse , Rotterdamse en Utrechtse gayscene in. Dat niet alleen. Ze doen hier ook in cocaïne handel en dergelijke. Gebruiken ook op grootmoedige manier en vinden het fijn te jonge jongens daarmee te drogeren. Maar van dit alles hoor je niets in de media. Ze staan online als ‘vluchteling’ bijvoorbeeld, gaan ook naar ‘vluchtelingen feestjes’ die georganiseerd worden in buurtcentrum Sterrenzicht in Utrecht, ondertussen worden vluchtelingen meegenomen sexueel uitgewoond en dan worden ze bedreigd het niet door te vertellen.. Veel andere hoogwaardigheidsbekleders doen hier zaken met de drugsdealers. Deze prutschool, had wel degelijk de intentie Van Doorn aan te nemen, maar na vele malen door meerdere mensen internationaal aangegeven te zijn dat hij praktiserend homo was, werd het risico te groot dat door van Doorn hun eigen elite een levenswijze aanghangt, die haaks aansluit op de straffen die deze onderontwikkelde gekken uitoefenen via terreur op hun eigen bevolking. Van Doorn was te risicovol en te promiscue, wist teveel en was te controversieel. Daarom werd het een ‘1 april’ grap. Zoals je hem misschien hebt horen spreken, en als je wat auditief besef hebt, hoorde je aan zijn stem de ontzetting. Het zal mij niets verbazen als van Doorn bedreigd is, en de school onder druk gezet is. Door die minderjarigen-drogeer-en-neuk sjeiks en prinsen in ferraris, van te jonge jongentjes, die in grote hoeveelheden zijn te bestellen online via allerlei websites en in de amsterdamse scene met bosjes zijn te verkrijgen van welke nationaliteit dan ook, (ook nl) via allerlei coke pooiers. Dit land is het sodom en gomorra in het kwadraat x kwadraat. Het is alleen zo triest, dat Jesse klaver , Lodwijk Ascher, Robot Jetten en al dat andere gespuis niet doorhebben, of misschien wel meedoen aan de grote ontkenning in dit land. Alles wat God verboden heeft Prevaleert blijkbaar bij de elite.

 6. Wat een onzin allemaal Jan. Het Haga Lyceum doet het uitstekend!!! Topschool. Wat mij betreft mogen er veel meer van dit soort scholen komen. Leef en laat leven!!

Comments are closed.