Aan Arnoud van Doorn

Arnoud van Doorn (NIDA)

Meneer Van Doorn,

“Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen moslimhaat dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen”, twitterde u gisteren. “En als de geest uit de fles is gaat hij er niet meer in.”

Ik neem aan dat u een klein stijfje kreeg toen u de woorden optikte.

Wat kwam het u goed uit hè, dat twee mannen en een vrouw gisterochtend twee poppen en een spandoek ophingen bij de As Soennah Moskee in de Haagse Schilderswijk?

Kon u weer een bommetje droppen.

En daarna heel hard wegrennen.

Want hoe konden die domme sukkels die die tweet lazen toch denken dat u met “dan nemen een miljoen moslims zelf maatregelen” iets onvriendelijks bedoelde? Alsof er een vredelievender volk dan de moslims is!

Dus na een paar uur mini-ophef gooide u er achteraan: “Ik roep nergens op tot eigenrichting of geweld. Integendeel.”

Misschien vind ik dat nog wel het meest verachtelijke aan u.

Eerst het ontvankelijke deel van de moslimgemeenschap een beetje ophitsen en daarna de vermoorde onschuld spelen.

Het is een beetje een patroon bij u.

U werd veroordeeld voor het lekken van geheime stukken. Ten onrechte.

U werd veroordeeld voor verboden wapenbezit. Ten onrechte.

U werd veroordeeld wegens drugshandel. Ten onrechte.

Allemaal “politiek proces”.

Dat laffe twat-gedrag, dat altijd maar weglopen voor je eigen woorden en daden, ik wálg ervan.

En: “Heeft iemand het adres van die Edwin Wagensveld (van Pegida, JD.) voor me?” En dan even later: “Wat nou? Ik wil hem alleen maar een kaartje sturen.”

Wees eens één keer in je leven een vént, man!

Dat gezegd hebbende: Mohammed wás een pedofiel, in de As Soennah-moskee wórden vrouwenbesnijdenis en kindhuwelijken niet bepaald ondubbelzinnig veroordeeld en toch vond ik de actie met die poppen en dat spandoek weinig chic.

En nogal contra-productief.

Want als ik lees dat uw Amsterdamse collega-provocateur Fatima Elatik (PvdA) spreekt over een “laffe racistische aanslag op godsdienstvrijheid” dan ligt er niet één slachtofferkaart op tafel, maar meteen een heel pak.

Je kunt veel vinden van twee poppen en een spandoek, maar een “aanslag” is toch echt iets anders.

Groet,

JanD

3 thoughts on “Aan Arnoud van Doorn

 1. Het klinkt paradoxaal, maar het minste bloed zal vloeien als NU het conflict wordt aangegaan.

  Moslims vermenigvuldigen zich als ongedierte, notabene gesubsidieerd met ons geld. Het is slechts wachten tot hun aantal groter dan de onze voordat zij de aanval inzetten. Natuurlijk niet met een regelrechte provocatie maar op een typisch laffe manier zoals moslims altijd doen: provoceren, stelen, verkrachten, meer ruimte opeisen ten koste van de onze, islamisering afdwingen met het smoesje dat de meerderheid dat nu eenmaal wil, en als dit iemand teveel wordt verklaren dat zij worden aangevallen dus dat zij ons wel moeten aanvallen, teneinde hun lang voorspelde en zelfs in de koran geschreven gedwongen islamisatie en genocide uit te voeren.

  Het enige wat Arnoud van Doorn doet is redelijk eerlijk zeggen wat dat ongedierte collectief denkt, om dit daarna juridisch nét genoeg te verdraaien om niet veroordeeld te worden. Dat komt omdat er nog geen volledige vrijheid van meningsuiting bestaat, dus dat kan Arnoud niet kwalijk worden genomen. Hij is gedwongen net zoals velen van ons om op de grens van het toelaatbare te zweven zodat ieder niet precies kan zeggen wat hun mening is.

  Willen wij overleven dan moeten wij snel de strijd aangaan, want de geschiedenis leert ons dat het slecht afloopt met diegenen die dit niet doen. Die volkeren worden gedwongen geïslamiseerd of uitgeroeid.

  De islam moet als criminele organisatie met een terroristisch kenmerk worden verboden. De overheid moet op de leden van deze organisatie jagen. Het moet wettelijk mogelijk worden gemaakt om premiejacht op moslims uit te voeren. Er moet een prijs op het hoofd van moslims komen. Instellingen waar moslims samenkomen voor het samenspannen van hun islamitische dus criminele activiteiten worden gesloten.

  De moslims die dit alles tijdelijk willen ontlopen moeten een kenmerk op kleding en gezicht krijgen zodat zij herkenbaar zijn: de halve maan genaaid en getatoeëerd. Zij krijgen een arbeidsverbod. Zij mogen niet meer leven tussen de gewone bevolking dus zullen zij moeten worden geconcentreerd in daartoe gebouwde kampen in afwachting van deportatie naar hun oorspronkelijke land van herkomst. Deze landen zullen worden gedwongen op elk mogelijke manier. Eventueel zal er militair stukken land in het Midden-Oosten en (Noord)Afrika worden veroverd om hen daar met een luchtbrug af te leveren buiten de kampen van onze militairen. Nadat dit een aantal keer succesvol met de ladingen is voltooid zal het overgrote deel van de nog aanwezige moslims in Nederland vanzelf wegzwermen zoals de geschiedenis altijd heeft aangetoond voor dit soort wanneer de habitat voor hen niet meer profijtelijk blijkt.

  Natuurlijk zullen er ook moslims zijn die zich hiertegen verzetten. Die moslims worden in speciale arbeidskampen gezet waar zij dwangarbeid zullen verrichten nadat zij onvruchtbaar zijn gemaakt: de mannen zullen worden gecastreerd, de vrouwen gesteriliseerd.

  Die moslims die bij het ingaan van de wetten besluiten hun criminele geloof achter zich te laten zullen als zodanig worden geregistreerd. Zij krijgen een levenslang verbod op het bezit van islamitische attributen zoals de koran, en het uitvoeren van islamitische uitingen en rituelen. Ook het aanpraten of doorgeven van islamitische informatie aan bijvoorbeeld kinderen van is voor hen verboden. Bij het niet nakomen hiervan zullen zij de doodstraf krijgen. De doodstraf wordt specifiek voor leden van de islam ingevoerd.

  Op deze en slechts deze manier is een bloedig conflict met een massale hoeveelheid doden te voorkomen. Het is daarom onvermijdelijk dat bovenstaande op termijn wordt ingevoerd. Iedereen met een beetje hersen weet dit. Toch zal dit niet gebeuren omdat politiek correcten, linksen en grote delen van de gristenen dit tegen zullen houden. Het bloed dat onze rivieren op termijn zal kleuren komt dan ook geheel op hun rekening en het licht voor de hand dat na de burgeroorlog en de zuivering van de moslims die collaborateurs ook aan de beurt komen.

  Omdat wij kennelijk niet van de geschiedenis leren.

 2. Die v Doorn is een persoon die in zijn bovenkamer niet alles op een rijtje heeft ook weer zo.n gestoorde weet niet wat die gasten allemaal slikken snuiven etc maar is niet goed ze zijn allemaal van het padje af gevaarlijke gasten en als ze zo gek op de Islam zijn kom op vertrek naar een Islamitisch land maar laat ons met rust wij zijn een Christelijk land en zitten niet te wachten op de Islam zeker voor onze kinderen niet Sharia om van te kotsen weg ermee🙋

Comments are closed.