Aan Arnoud van Doorn

Speelgoed algemeen

Arnoudje!

Ouwe drugsdealer! Nog verboden wapens op zak?

Ik zag dat je een van de ondertekenaars was van de brief over het gebiedsverbod dat minister Stef Blok imam Fawaz Jneid op verzoek van de Haagse burgemeester Krikke en op advies van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft opgelegd.

Want daar zijn jullie, moslimorganisaties, het niet mee eens.

De hele misplaatste slachtofferretoriek wordt in jullie opstel uit de kast gehaald. ‘Onwettige vorm van onderdrukking en vrijheidsberoving’. ‘Heksenjacht van de staat’. ‘Monddood maken’. ‘Censuur’. ‘Selectieve anti-islam-maatregel’.

En jullie sluiten die brief af met een belofte: “De Nederlandse moslim zal niet langer stilzwijgend toekijken hoe zijn/haar religie gedemoniseerd wordt”.

Zo, dan weten we het vast, wat ons te wachten staat.

Ik ben zelf trouwens óók boos op minister Blok, Arnoud.

We hebben het hier over een haatbaard die tegen homo’s preekt, die Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali vervloekte, die illegale huwelijken sloot, die feminisme vergelijkt met aids, die Allah oproept de vijanden van de islam te vernietigen en die er van wordt verdacht radicaliserende jongeren maar al te graag een duwtje richting bomgordel en Kalashnikov te geven voor de goede zaak.

Dus dat ie voor zes maanden een gebiedsverbod krijgt voor de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk is inderdaad een schande!

Mij lijkt zes eeuwen en voor de hele aardbol meer op zijn plaats.

Groet,

JanD

PS. Vond je het ook zo erg van Barcelona?

17 thoughts on “Aan Arnoud van Doorn

 1. Dit is een van de meest gevaarlijke Nederlander aller tijden. Iemand die zo openlijk naar de andere kant overloopt, van raar rechts naar het malle geloof, zijn eigen mensen verraad en minacht. Het lijkt erop dat er steeds meer van deze onbenullen rondlopen, maar ze zijn en blijven gevaarlijk. Vroegere NSB had er ook veel in die tijd en na de oorlog allemaal in “het verzet gezeten” natuurlijk. Soms jeuken mijn handen.

 2. Deze man is te zielig om er eigenlijk aandacht aan te besteden. Ware het niet, dat hij één van de gevaarlijke “klanten” in Nederland is. Een man die zijn eigen familie nog zal verraden als hij er zelf voordeel van heeft. Heeft Nederland (Europa) na Nice, Londen, Brussel, Barcelona, enz nog meer voorbeelden nodig hoe bedenkelijk deze ideologie is. Hier hebben we mensen nodig die echt keihard optreden en laten zien dat onze westerse cultuur geen behoefte heeft aan ideeën zoals die van deze haatbaard.

 3. Bij dit soort types denk ik altijd aan de lijvige geschriften van wijlen dr. Louis de Jong… Gek he…
  Hoe zou dat toch komen ?

 4. Deze kultuur- landverrader is niet van Rechts naar Moslim overgelopen, nee hij was een Moslim-infiltrant in Rechts, waar hij waarschijnlijk negatief opviel door zijn kopiëer gedrag (het kopiëren van documenten/geschriften onder andere, alles wou hij vastleggen/kopiëren en zo is hij Rechts uitgeknikkerd naar waar hij dus kennelijk vandaan kwam.
  Hij zou tevens het perfecte target voor de AIVD kunnen zijn deze AVD en zo Ons de Niet Moslims meer inzicht in die Moslimronsel praktijken kunnen geven, teneinde zoveel mogelijk Moslim-terreur/terroristen te kunnen “ontmantelen”. (-sorry als je dat al bent AVD)

 5. Deze moslim-lover A. van Doorn zou dit eens moeten duiden:
  “De oneerlijke waarheid

  Vandaag, 05:30 Bert Dijkstra (Bert slaat spijkers met koppen)

  Hij heeft er niet om gevraagd. Jongetjes van zeven malen niet om publiciteit en wereldnieuws, ze willen achter een bal aan rennen of computerspelletjes spelen. En toch is de Brits/Australische Julian Cadman postuum hét gezicht van de afschrikwekkende aanslag op de Ramblas in hartje Barcelona. ”
  Rust in Vrede Slacht Offers van de Islam.

  Rust in Vrede klein Slacht Offertje van die haatsekte Islam geheten, want ze hebben maar één Islam en die drijft de gekken de jihadisten al 1400 jaar met Ons de Niet Moslims in Oorlog.

 6. Johan Cruijff zou hebben gezegd: elk voordeel heeft zijn nadeel!
  Het nadeel is, dat deze Arnoud van Doorn maar één paspoort heeft, omdat hij Nederlander is van geboorte en we hem daarom ook niet kunnen uitzetten!
  Deze man is levensgevaarlijk en dient daarom ook goed in de gaten gehouden te worden.
  Hij is in feite nog erger dan imam Fawaz Jneid, die hier niet is opgegroeid, hij verraad namelijk zijn eigen cultuur, een heel eng mannetje!

 7. Ik heb ook wel wat te zeuren over minister Blok, want een gebiedsverbod, is er nog een slappere houding aan te nemen dan dat? Die Fawaz Jneid is een gewone misdadiger die gewoon gearresteerd moet worden en normaal net als alle andere misdadigers moet worden opgesloten na te zijn veroordeeld.

  Die Fawaz Jneid is een misdadiger omdat hij mensen oplicht. Hij geeft zich uit een sjeik en/of imam, wat gewoon fantasie titels zijn. Maar de echte oplichting behelst het feit dat hij uit de koran voordraagt. In die koran staan verhaaltjes met als resultaat onder de optelstreep dat er geld van de slachtoffers naar de imam toe gaat. De hele isma is oplichting, geen enkel aspect uitgezonderd. Het boek is plagiaat van zowel het Christendom, met enkele punten daar uit verwijderd. En de koran is ook plagiaat van de Thora, zie de verhalen van Mozes en Abraham die hoewel verminkt toch in grote lijnen aanwezig zijn. En de koran is plagiaat van de Griekse Mytohlogie, het vliegende paardje Baraq is niets anders de Pegasus. Waar de sprekende stenen vandaan komen weet ik even niet. Die koran is een stinkend haatboek, en iedereen die door middel van de koran zijn geld binnenjarkt is een misdadiger. Basta!

 8. Om een echte moslimstrijder te kunnen worden moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. A: je moet een crimineel verleden hebben, B: je moet zo jaloers zijn dat je vrouwen alleen op bed zonder hoofddoek mag zien, C: en de belangrijkste eis is dat je sterft met het liefst nog wat ongelovige om je heen.

 9. Zou het NU niet eens tijd worden alle HaatMoskeeën te verwijderen uit Ons Nederland.
  Zou het NU niet eens tijd worden alle Islamitische Scholen te verwijderen uit Ons Nederland.
  Zou het NU niet eens tijd worden alle vrouw-onvriendelijke bedekkende textiel te verbieden Op Openbare plaatsen van Ons.
  Zou het NU niet eens tijd worden allen met meer dan één paspoort te laten kiezen welk paspoort en identiteit ze gaan volgen.
  Zou het NU niet eens tijd worden de mensen, die zich hier niet aan willen houden uit te zetten naar hun thuisland en ze daar gewoon naar toe te brengen, of zo een land dat nou wil of niet.
  Zou het NU mogelijk zijn Nederland weer Nederland te laten worden, het land waar je niet voor bruine bonen hoeft te bidden en waar we alleen last hebben van linksche Gutmenschen.
  Zou het NU niet eens tijd worden voor een Nederland zonder sharia, waar weer een man/vrouw een site kan maken voor De Gezonde Roker.

  (Ik droom verder, zucht.)

 10. Hallo, ik ben absoluut geen voorstander van fawaz, en van mij part mag die het land uit. Dit is indd iemand met de verkeerde ideologie. Maar ik ben wel een moslim. Ik sta niet achter hem en met mij vele anderen moslims. Ik kom zo maar ff kijken wat de Nederlanders zomaar roepen over de moslims op internet. Het is echt waar dat een heel volk gedemoniseerd wordt. Maar de oplossing ligt niet in het haten van elkaar. Vanuit me hart ik vindt het vreselijk wat er gebeurd aan aanslagen van Brussel tot aan Barcelona. Vreselijk dat onschuldige mensen waarvan Allaah het Verbied om te doden worden gedood. Dat dwalende imams jongeren oproepen tot haat en de verkeerde kennis geven. Heel erg dat mensen hun emoties volgen. Omdat de media bijv wanneer er op islamitische mensen een aanslag wordt gepleegd, een klein stukje vermeld. Of niet eens vermeld. Er wordt geen aandacht gegeven aan onze kinderen die gedood worden etc. Is ook heel erg. Maar als je nagaat dat de “hoogste” mensen achter de media satanistische pedofielen zijn die kinderen drogeren en tot de dood misbruiken, dan weet je dan toch dat de islaam de grootste vijand is. Waarom zou het zo gehaat worden? Precies de islaam is de waarheid. En ik hoor vaak dat niet moslims onze profeet vrede zij met hem uitmaken voor pedofiel. Maar beste mensen als je geschiedenis bestudeerd weet je dat elke hoog aanstaande man een jonge vrouw had indd zo jong. Dat was normaal. Vandaag de dag worden de meiden vanaf hun twaalfde ontmaagd en trouwen ze misschien wel nooit. Vandaag de dag is het normaler dat mensen met hun eigen geslacht trouwen dan dat ze trouw en als man en vrouw. Disney brengt een homo film uit, omdat er grote homo’s achter zitten. Die trekken zo de halve wereld mee. Kijk het is echt niet erg om met prostituees homo’s of weet ik veel wat te leven in een land, voor ons. Zo moeten jullie ook denken. En niet alle moslims zijn het eens met terroristen we verachten het we vinden het de honden van de hel. En we kunnen heel vriendelijk zijn ook als je geen moslim bent. Voor jullie jullie geloof en voor ons het onze. Vandaag de dag lijkt het the flavour of the day wel om de moslims te bekritiseren maar dat is wat eigenlijk de slechtste mensen willen. En voor een ieder die wilt weten hoe de moslims de terroristen bestrijden is er genoeg op internet te vinden. http://Www.annasieha.nl staat bij een conferentie van drie dagen, . Maar dit is wat weinig mensen zal interesseren ik weet t maar ik zet het er toch bij als bewijs dat terrorisme geen islaam is dat haat geen islaam is en voor een ieder die objectief een kijkje wil nemen veel plezier.

 11. Zou het nu niet eens tijd zijn om gewoon te doen en elkaar te accepteren, we leven in 2017 Nederland wordt nooit meer zoals 1930 Word wakker! en bevrijdt jullie zelf van die haat heb een beetje fatsoen voor een ander mens je bent niet beter dan iemand anders Iedereen leeft zijn leven en iedereen wil peace en veiligheid voor hem en zijn naasten. Wees gelukkig en kijk meer naar jezelf dan naar fouten zoeken in ander mensen.

 12. @J. Leef jij onder een rotsblok? Vraag onze medelanders waarom de Nederlander hen liever ziet gaan dan komen. Velen zullen dat niet begrijpen want “wij brengen toch een mooie cultuur”?? Ja, een cultuur van dood en verderf.

 13. @J: Ik heb de indruk dat jij niet beseft wat hier gaande is. Tot wie richt jij je eigenlijk ?
  Nederland is altijd tolerant geweest en vreemdelingen zijn altijd welkom geweest, als zij zich een beetje aan de mores van dit land houden. Een deel van de nieuwkomers met een Islamachtergrond doet dit niet en veroorzaakt ellende.
  En dat mogen wij best veroordelen en bestrijden. En aan zweefkezengeleuter zoals dat van jou hebben wij met betrekking tot dit onderwerp helemaal niets.

 14. MOSLIMTERRORIST IS EEN PLEONASME

  “MOSLIMTERRORIST” is een pleonasme, heb ik besloten
  dit soort sujetten is nooit een orthodox uit de biblebelt
  niemand is ooit door een oerprotestantse killer geveld
  het zijn altijd dezelfden, die doden en kloten

  “moslimterrorist” is een pleonasme, heb ik besloten
  ze komen altijd uit dezelfde moslimschool, allemaal
  allen spreken hun walgelijke haattaal
  het zijn altijd dezelfden, die doden en kloten

  ze verspreiden zich als een moordenpest
  overal duiken ze op – altijd in achterbaks geniep
  altijd het mensenras op z’n duivels getest

  wat nu te doen met dit criminele gajes
  hen in een keer tegelijk doden gaat helaas niet lukken
  een te lichte straf is hen dumpen in de bajes

  we weten het dus niet precies
  onze enige redding – vasthouden aan ‘t geloof van de 3 musketiers
  “one for all, all for one” is ons DEVIES

  ©JeVeBe

 15. Van Doorn is AIVD. Eerst proberen te infiltreren in de PVV, nu ‘overtuigd’ moslim die in veel zaken het initiatief neemt. Lees het boek ‘In dienst van de BVD’ van Frits Hoekstra, en veel wordt duidelijk.

Comments are closed.