Aan Arnold Karskens

Bol.com Algemeen

Beste Arnold,

Benieuwd hoe snel de media het nieuws ontdekken.

Toen Haye van der Heyden bij het NPO-programma De Perstribune in de val trapte, waren ze er als de kippen bij.

Zijn ‘filosofische opmerkingen’ over pedoseksuelen en Holocaust-ontkenners en de vrijheid van meningsuiting waren precies wat ze na de eerste zureouwemannenaanvallen op jouw omroep in wording nodig hadden.

Dat Van der Heyden niet doorhad dat zijn pleidooi voor de ultieme vrijheid van meningsuiting de groei van Ongehoord Nederland in de weg zou zitten, was een onvergeeflijke blunder.

Dat hij daarna nog een aantal dagen in de slachtofferrol kroop, maakte het pathetisch.

De man werkt al decennia met media en moet dus weten hoe het werkt.

Als je een nieuw project hebt en het is ook nog een project dat de gevestigde orde aanvalt, dan mag je geen fouten maken.

Dus het is goed dat je hem er uit hebt geflikkerd en het is chic dat je dat brengt alsof het zijn eigen beslissing is (“in overleg”). Jouw verklaring “Hij wilde geen onderdeel zijn van een discussie die de groei van de omroep zou belemmeren” is heel grappig; het is nagenoeg letterlijk wat eerder die dag Klaas Dijkhoff zei over het feit dat hij na tweeënhalf jaar af wil zien van de rest van zijn wachtgeld (om diefstal van 4900 euro per jaar aan reiskosten te verdoezelen).

Films en series

De mensen die de aanval op Ongehoord Nederland openden, met steun van het CIDI, zijn blijkbaar vergeten dat jij met je Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden de laatste nazi-jager van Nederland bent. Ze hadden hun energie beter kunnen steken een aanval op D66-minister Ingrid van Engelshoven, die de CABR-dossiers van nog levende ongestrafte WO2-misdadigers per se geheim wil houden.

Enfin, Haye van der Heyden was dus binnen twee dagen exit.

Prima.

En ja, er zullen nog wel meer incidenten volgen.

En de mainstream media en de Staatsomroepen zullen daar met alle liefde aan meewerken.

Zo gaat dat bij nieuwe clubs die hun orde willen verstoren.

Dat ligt niet alleen aan die mainstream media en de Staatsomroepen.

Dat ligt ook aan het feit dat elke nieuwe club (zie ook FvD) een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op fout volk, van aandachttrekkers tot geldwolven en van narcisten tot gekkies.

Aan jou de taak ze bij kop en kont te pakken en buiten te schoppen.

En meld dat voortaan dan niet alleen op Facebook, maar stuur meteen een berichtje naar het ANP.

Anders geloven de mainstream media en de Staatsomroepen het niet.

Groet,

JanD

UPDATE Haye heeft mijn ‘scoopje’ over Haye nu ook 🙂

PS. Ik was gisteren weer bij Radio Veronica, over een échte schoft. De dief Dijkhoff.

Gratis advertentie, voor Arnold

Wil je dat het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ ook in 2020 blijft verschijnen? Doe dan een vaste maandelijkse donatie via Back me of een incidentele gift via Bunq me.

4 thoughts on “Aan Arnold Karskens

 1. Het gedrag van de publieke omroepen en hun linkse aanhangers heeft alle kenmerken van totalitaire fascisten.

  Geen mening mag gehoord anders dan hun mening. Iedereen is vrij te denken en te zeggen wat zij willen als het maar hun mening is. Gelijkheid is het belangrijkste begrip in hun stroming, maar die geldt niet als je niet als hen denkt.

  Wat. Een. Vuilnis!!!

  Zet ik toch graag Jan Dijkgraaf tegenover.

  Zoals bekend mag men iedereen hier zijn mening laten horen. Regelmatig – zeer vaak zelfs – is dat een mening die niet of extreem niet, de mening van Jan is. Toch plaatst hij ze. Met het grootste gemak want dat is zijn levenshouding. En opent de weg naar discussie en daarmee waarheidsvinding. Zoals het hoort.

  Maar daar is de links en aan de aan de linkse pluche plakkende publieke omroepen doodsbang voor. Mensen die onafhankelijk van hen mening vormen. Ze zouden zomaar eens een mening die niet de hunne is kunnen vormen!

  Hetzelfde kan van Thierry Baudet worden gezegt. Ja hij heeft opmerkelijke fratsels uitgehaald. Maar altijd met open vizier en vooral met als doel open en eerlijke discussie. Hij wil waarheid. Hij wil vrije meningsvorming. En geeft anderen daarvoor de ruimte.

  Aan dat gedrag herken je de eerlijke, vrije, open, democratische, voorvechters.

  Die anderen, met hun mooie woorden en ideologieën, die altijd als eerste anderen beschuldigen, dat zijn de ratten. De ratten die zulke grote woorden hebben over het houden van referenda. Om die vervolgens af te schaffen als de uitkomst hen onwelgevallig is. Of commissies opzetten tegen nepnieuws. En vervolgens zelf de grootste verspreider van nepnieuws te blijken. Of met als partij met veel fanfare een speciale commissie op te zetten tegen corruptie. Om vervolgens de meest corrupte partij van het land te blijken. Om te roepen als mensen zorgen hebben over het acute en grote gevaar voor terrorisme bij de massa immigratie van extreem vijandige godsdienstfanaten dat hiervoor geen bewijs is en dat die mensen hysterisch zijn. Om vervolgens geen verantwoording te nemen over het bloed van duizenden terrorisme slachtoffers dat aan haar GroenLinkse handen kleeft. Maar de partij wel ongegeneerd door laat gaan met degenen die hun zorgen uiten voor fascist uit te maken.

  De ware democraat en vrijheidsstrijder is niet bang voor onwelgevallige mening. Die strijd met open vizier op inhoud. De rest?

  De rest is quatsch!

 2. Ik ben het bijna altijd met je eens Jan. Maar zo eens als deze keer, ben ik het niet eerder geweest.
  Inderdaad “een onvergeeflijke blunder” door van der Heyden en inderdaad had juist hij moeten weten dat de bloedhonden er bovenop zouden springen. Prima gereageerd door Karskens!!
  Verkerend in een positie als ON mag je inderdaad voorlopig geen enkele fout maken.
  Het zou een drama zijn als deze actie zou mislukken door dit soort stompzinnige egotripperij. Anders denkenden raken steeds verder ondergesneeuwd door toedoen van de linkse fascistoïde media “fakers” .
  En dan die draaikonters, die meteen maar weer willen opzeggen. Die kan je maar beter kwijt dan rijk zijn.

 3. Nooit zullen niet linkse geluiden geaccepteerd worden. Het geeft aan dat het kortzichtige mensen zijn en toen ik die groep bij FvD zag ook nog dreigen met geweld! Ook een vreedzame club, net als in de nieuwe Dwazen66 lesboeken. Indoctrineren over de vreedzame islam, les over Allah en hup naar de Moskee. Dictatuur is dat. Mijn kinderen gaan naar geen enkel geloofshuis! Het geeft wel aan welke richting Dwazen66 en de EU ons heen wil en nog geloven mensen het niet. Het doel is kapitalisme vernietiging, schulden voor waterpompen van tienduizenden euro en vervolgens in de kou. Klimaatakkoord 1000 miljard moet door ons worden opgebracht, net als met het ozon-gat, dat er niet was. We zijn amper aan de verbranding ontsnapt,. Hetzelfde verhaal, nu met van alles, maar dit hele plan is in 1954 al door Bernhard in gang gezet! Steeds zijn er nieuwe overeenkomsten getekend, met als klap op de vuurpijl het migranten pact. Dit land mag zo onder gebracht worden, helaas niet volgens de Nederlandse wet,

Comments are closed.