Aan Anne Fleur Dekker

Sale

Beste Anne Fleur,

Je hebt ze de afgelopen dagen in Hamburg vast wel zien hangen: de posters van Carlo Giuliani met de tekst ‘Nie vergessen’.

Toen jij in Blaricum (of in een mondain vakantieoord) van je zomervakantie tussen groep 2 en groep 3 van de basisschool genoot, gebeurde er in Genua iets met Carlo Giuliani.

Ik ben het ‘nie vergessen’, dus ik zal het je even vertellen.

Het was op 20 juli 2001. In Genua was de G8-top. Giuliani maakte deel uit van een groep gemaskerde demonstranten die op het Piazza Geatano Alimonda een gestrande politiewagen belaagde. Met stokken, knuppels en stalen pijpen werden de ruiten van de politiewagen ingeslagen. Achterin de auto zat de doodsbange 20-jarige agent Mario Placanica. Hij kon geen kant uit en trok zijn wapen. Toen Carlo Giuliani op hem afstormde met een brandblusser schoot hij Giuliani dood. Tot en met het Europese Hof voor de Rechten van de Mens werd vastgesteld dat de agent geen blaam trof.

Tot zover wat er die dag gebeurde.

Ik ken ook mensen die beweren dat Carlo Giuliani het slachtoffer is geworden van moord door globalisten, kapitalisten en fascisten.

Dat zijn de mensen die op dit moment van mijn geliefde stad Hamburg een oorlogsgebied maken.

Jouw vrienden.

Had je maar een computer met internetaansluiting in plaats van een VARA-kladblok en een pen.

Dan wist je wat voor volk jou behekst heeft.

Groet,

JanD

PS. Collecteer je daar meteen even? Beter hieraan dan aan brandbommen.

UPDATE Anne Fleur is gehackt! 

Sale babykleding

17 thoughts on “Aan Anne Fleur Dekker

 1. Wat is dat links toch een verschrikkelijk ondemocratisch tuig! Ze denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Democratie is voor hen alleen vasthouden aan de eigen standpunten en anders mag je gewoon geweld gebruiken. Wat een vreselijke lui die vara gutmenschen met die Anne tuthola voorop!

 2. Linksch is net zoals de islam zo langzamerhand levensgevaarlijk voor de vrij denker geworden en door beide worden Wij de Vrijdenkers en echte democraten door deze ideologieën als ondermens neergezet. Dit terwijl Wij de Vrijdenkers Linksch zowel de islam onderhouden met subsidies, uitkeringen, zorg en onderdak blijven ze Ons in de hand bijten.

 3. Dit is niet iets van uiterst links; dit komt voor in alle zijden van het politieke spectrum. Ik vind het schandalig dat mensen “uit naam van de democratie” zaken van anderen vernietigen om hun gelijk door te drammen. Rechts of links, ik vind dat de politie in dit soort situaties harde maatregelen moet kunnen inzetten. Als 20.000 man een stad kort en klein timmeren, spreek ik van SA- en SS-toestanden en dat moet ten aller tijden de kop ingedrukt worden.
  Kranten die dit vergoeilijken of doodzwijgen mogen zich schamen, die zijn de naam “kritische journalistiek” niet waard.

 4. Deze linkse terroristen hebben dezelfde logica als moslim terroristen. Aanslagen plegen en huilen als de consequenties zich daarna op hen richten. Zie je ook vaak bij jonge kinderen dat gebrek aan inzicht over oorzaak-gevolg. Kwestie van ontwikkeling en intelligentie.

 5. Het zou mij niet verbazen als dit wichtje verliefd is op een etter van een vent die haar manipuleert. Komt vaker voor.

 6. Heeft men enig idee hoeveel doden al door het kapitalisme en het fascisme zijn gemaakt.
  Jaarlijks wordt wereldwijd € 1,68 biljoen aan wapentuig gekocht en dat koopt men niet om er oud en nieuw mee te vieren.
  De economie staat er goed voor momenteel, maar in Duitsland gaan elke morgen ca. 3,5 miljoen kinderen zonder ontbijt naar school omdat de ouders het geld ontbreekt (anno 2017), maar in Nederland ook zo’n 250.000. Het aantal miljardairs rijst de pan uit, maar in de VS hebben 45 miljoen mensen geen ziektekostenverzekering en evenzoveel mensen hebben geen dak boven hun hoofd.
  Het is misselijkmakend als je de politiek volgt en dan kan ik mij voorstellen dat mensen boos worden en protesteren.
  Even voor alle duidelijkheid ik ben tegen elke vorm van geweld of vernielzucht.

 7. WIJ ZIJN HET ZELF SCHULD!

  Jarenlang laten luie ouders de kinderen opgevoed worden door de linkse indoctrinatiemachine, school genaamd!
  Niets deden we er tegen! Erger nog, we werkten allemaal braaf mee. Want ja… wie wil nu geen wereldvrede. Dus allemaal de schouders eronder en meedoen aan leuracties, leurprogramma’s en ach een dagje moskee leren bidden tot Allah, dat doen we dan ook maar even. Dan kunnen die dramorgels niet weer beginnen dat we ze negeren en niet respecteren. Je wordt zo moe van die eeuwige slachtofferrol.
  En ja, die klimaatfilm van El Gore duwen we dan ook maar door het strotje van de blagen, want iedereen zegt het dus zal het wel zo zijn… TOCH?
  En als die leraren de kinderen expliciet zeggen dat PVV SLECHT is en we daar dus NIET op stemmen, dan laten we dat ook maar toe.
  Ondertussen plannen wij, als ouders, de vakanties naar Nederlandse vakantieoorden in Turkije, want die krijgen nog niet genoeg van ons geld en dus doneren we daar ook nog maar aan terwijl we van de Zon, Zee en Zuip kunnen genieten.

  WE ZIJN HET ZELF SCHULD!

  De luiheid van de ouders betaalt nu af! Kijk onze dierbare blagen nu met hun studentenmaatjes stoer lopen daar in Hamburg. Schade? Ach dat lossen die Duitsers zelf maar op. Als onze kinderen maar leuk bezig zijn!

  WE ZIJN HET ZELF SCHULD!

  Jarenlange indoctrinatie van de kinderopvang en tot en met de universiteit die we stilzwijgend hebben toegelaten, terwijl wij ons zelf lieten indoctrineren door de schattige BN’ers, de journalisten van NOS, RTL, CNN, BBC om de kranten nog maar niet te vergeten.

  WE ZIJN HET ZELF SCHULD!

  Kinderen niet leren zelf na te denken en als de een A zegt, te onderzoeken of B een mogelijkheid is.
  Door zelf niet dieper te willen graven dan de MSM!
  Wat niet in mijn straat en dorp gebeurt, dus waarschijnlijk overdreven SHIT is van de anderen die roepen dat het een schande is dat het gebeurt.
  Ons Struisvogelgedrag van kop in het zand en als het erg wordt, gewoon nog dieper dat zand in dan maar.

  WIJ ZIJN HET ZELF SCHULD!

 8. @Sisterytt:
  Kunt u dit nog eens (laten ) samenvatten in een begrijpelijke versie ?
  Ik dank u.

 9. ‘n Meiske als Anne Fleur krijgt te veel aandacht. Verkeerd gedrag en een mening van niks. Niet doen Jan, jullie maken een icoon van haar, sublimatie van alle slechts op links. Dat is dit arme, verkeerd opgevoede en hysterische meiske niet…

 10. Jan inderdaad ben ik er van overtuigd, dat die politieman die geschoten heeft zijn leven nadien op zijn kop is gezet zoniet verwoest. Dat is hier in Nederland ook al verschillende malen gebeurt en de mensen kunnen zich niet voorstellen, dat sommige van die dienders hun hele sociale leven en huwelijk kapot is gegaan door zo een schietpartij uit zelfverdediging en dan jaren achtervolgd worden door justitie en advocaten.
  Dat allemaal door een anti democratisch minderheid, die door geweld en veel geschreeuw en steun van de linksche media doet voorkomen of ze een meerderheid zijn.
  ps: ik vind ook Jan, dat je zo langzamerhand een Joris moet inhuren en ervoor moet zorgen, dat het hier geen Geen Stijl V2 wordt, zelfs hier zijn er nog aan het downplayen en dan helpt zo een laatste zinnetje niet, van dat je tegen geweld bent.

 11. Schade verhalen op hun onterechte uitkeringen
  Ik zie dit gebeuren als eintertamant
  Lachen toch

 12. Mensen die andere mensen terroriseren,spullen vernielen, mensen opblazen aanrijden, doodsteken. Die mensen, of ze nu bruin, blank, moslim, links, rechts, extreem, jihadist of elk ander geloof of politieke voorkeur hebben die moeten ze arresteren, opsluiten en de sleutel WEGGOOIEN. DAT IS MIJN MENING.

 13. Er is zo’n christelijk gezegde welke luidt: wie zonder zonde is werpe de eerste steen, nou dat heeft Anne Fleur Dekker dan ook gedaan naar Geert Wilders, maar ze had er uiteraard nooit op gerekend dat er een regen aan stenen haar kant op zouden komen!
  Kwam dat van een meteoriet, nou ik dacht het niet, zij verschool zich achter de hoop van Joop, de stront van onze linkse Multi culti cultuur.
  Nu is ze onlangs weer in beeld gekomen in Hamburg, Jan heeft nog medelijden met dit wicht, die met stenen steeds weer gaten dicht, maar wat mij betreft is het enige recht, voor haar het aanrecht!

 14. Begrijp niet dat iemand die blogger is van de VARA -site Joop het in zijn hoofd haalt om zich zo te gedragen. Ik heb Joop nog meegemaakt en die was absoluut tegen geweld. Hoe kan je geweld verheerlijken en de gebeurtenissen fantastisch vinden. Het zal je kind maar zijn die zich zo gedraagt. Schande, waar zit je verstand Anne Fleur.

Comments are closed.