Aan alle negermannen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Beste negers,

Jullie mogen de komende anderhalf jaar niet solliciteren op wetenschappelijke functies bij de Technische Universiteit Eindhoven.

Dat heeft het College van Bestuur van de universiteit besloten.

Dat College bestaat uit vier blanken: de blanke voorzitter Robert-Jan Smits, de blanke rector magnificus Frank Baaijens, de blanke vice-voorzitter Nicole Ummelen en de blanke secretaris Susanne van Weelden.

Van alle Tweede Kamerleden die Tom Staal van Geenstijl gisteren voor zijn camera trok, was D66’er Kees Verhoeven, ook al een blanke, het meest enthousiast.

Verhoeven zei: “Jarenlang hebben we allerlei functies alleen gegeven aan een klein deel van de Nederlandse bevolking. En we willen allemaal een wat gelijkwaardiger verdeling van allerlei Nederlanders op topposities. En dat kun je niet doen door alleen maar terughoudend en voorzichtiger te zijn, daar moet je soms iets steviger in. (…) Ik vind deze maatregel rigoureus, maar ik vind het wel een goeie poging om iets recht te trekken wat scheef gegroeid is.”

Dus daar sta je dan met je goeie gedrag, Denzel. En jij, Orlando. En Romano, Jayden, Joshua, Shurendy, en al die andere bro’s die naar Nederland zijn gekomen om te studeren, zodat ze later met hard werken aan de universiteit een fatsoenlijk inkomen konden vergaren om voor hun gezinnetje te zorgen.

Keihard uitgekotst door de TU Eindhoven, tot grote vreugde van D66.

Willen jullie trouwens klagen, dan kun je terecht bij één van de Kamerleden van D66.

Pak je telefoon, bel 070–3183066 en vraag naar Kees.

Als die niet aan de lijn kan komen omdat-ie weer een stagiaire tegen het plafond aan het gooien is, probeer dan Rob, Pia, Vera, Paul, Jan, Sjoerd, Jessica, Maarten, Rens, Antje, Tjeerd, Monica, Matthijs, Joost of Rutger.

Groet,

JanD

6 thoughts on “Aan alle negermannen

 1. Identitty politics:
  Je kan geen kut maar je hebt er wel een.
  Carriere verzekerd in Eindhoven de gekste.

 2. Voilà,weer die domme discriminerende moslimstad “EINDHOVEN” van John (VVD) Jorritsma en gesteund door coalitie-partner, wees geen Kees ( D666) ? !Mekka in Brabant !

 3. Deze discriminatie kan bevrijdend werken.

  Nu de beer helemaal los is door de zichzelf als deugmens ziende policor fascisten, kan iedereen zonder gene discrimineren. Iets dat overigens natuurlijk en gezond is en door evolutionaire wetten voor onze overlevering heeft gezorgd. Je zou wel gek zijn als je zo’n zwarte die je dorp binnen kwam lopen met open armen zou ontvangen. Voor je het weet wordt er gestolen, verkracht, handje opgehouden en aanslagen gepleegd. Naast dat zij zouden gaan klagen over discriminatie natuurlijk. Eigenlijk wat er nu allemaal gebeurd dus, en waar niemand beter van wordt.

  Want wij weten allemaal dat mannen gemiddeld slimmer, sterker en daadkrachtiger zijn.
  Net als wij allemaal weten dat vrouwen gemiddeld beter presteren op empathisch vlak, met het gezinsleven, in het opvoeden van baby’s en (zeer) jonge kinderen, en schoonheid.
  Wij weten dat negers gemiddeld luier, crimineler, primitiever en minder intelligent zijn. Een soort halfapen.
  Wij weten dat moslims gemiddeld magisch denkender, gewelddadiger, barbaarser, en minder intelligent zijn. Een soort middeleeuwers.
  We weten dat gelen kopiëerstelen, gemiddled slimmer zijn maar zo bijgelovig als maar kan.

  Als we dit nou eens accepteren dan kan er weer orde in de chaos worden geschapen, keert de rust terug en zal men een beter leven krijgen.

 4. Er is iets opmerkelijks met die pathologische drang van links om maar gelijke verhoudingen af te dwingen, daar waar de menselijke natuur evolutionair simpelweg andere behoeftes heeft ontwikkeld voor de respectievelijke seksen.

  Keer op keer wordt aangetoont dat de vrouw in volle vrijheid minder behoefte aan een voltijds hoogstaande baan heeft dan de man. De natuur stuurt haar behoefte naar een gezin met daarnaast eventueel een parttime baan. Daar is niks mis mee, het is zelfs gewenst. Voor de de opvoeding van de kinderen, het huishouden en het huwelijk; kortom het gezin als hoeksteen van de samenleving. De man voelt veeleer de drang om zijn gezin te voorzien van voedsel, middelen en veiligheid, dat zich vertaald in een zo goed mogelijk betaalde baan vaak buitenshuis. Daar is niks mis mee, dat is natuurlijk gedrag.

  De linkse drammers vinden dat verhoudingen zich op papier naar gelijkwaardige statistieken moeten vertalen, alsof wij allen gelijk zijn met gelijke behoeftes. Dat desastreuze drammen kennen we uit het verleden, namelijk het communisme. De tientallen miljoenen doden dat het doordrukken van het socialistische paradijs tot gevolg had zijn snel vergeten, of beter weggemoffeld in de geschiedenislessen van overwegend linkse leraren in hun slinkse niet aflatende poging tot de volgende maatschappijvorming naar hun ideaal. Weer een onnatuurlijk ideaal met ongetwijfeld weer veel slachtoffers en lijden tot gevolg.

  Dat zie je al aan het gedrag van de jeugd die zo in de war is geraakt dat zij niet eens meer weten welke sekse zij hebben of welke relatie zij willen en vaak in een identiteitscrisis. Die al in de vroege jeugd aangeprate onzekerheid vertaalt zich op latere leeftijd in vroegtijdige identiteitscrisis, burnout en depressie. Allemaal onnodige gevolgen van de foute aanname dat man en vrouw gelijk zijn of anders maar gelijk worden gedefiniëerd.

  Onbewust leidt juist dit overwegend in linkse kringen onnatuurlijke gedrag tot een grote behoefte aan natuurlijkheid, zoals biologisch voedsel en gezond leven. Een neurose welke het onnatuurlijke gedrag moet compenseren. Niet onverwacht zie je dit gedrag op het platteland niet waar men in het algemeen tijd noch behoefte heeft aan dit urbane gestoorde gedrag. In de natuur leven doet natuurlijk leven. Niet voor niets zie je ernstig gestoorden vaak op een dierenboerderij vrijwilligerswerk doen.

  Ondertussen knallen de statistieken van psychische ziektes door het plafond. We staan erbij en kijken ernaar, maar niemand doet iets want alleen al het opperen van deze verbanden doen je op de schandpaal eindigen, juist door hen die het slachtoffer zijn geworden door deze perverterende maatschappelijke sturingen. We herinneren ons allen nog Dick Swaab, die het slechts brengen van harde feiten en verbanden moest bekopen met hysterische aanvallen. Als de feiten kwetsend zijn dan ben je niet geschikt voor de waarheid en waarheidsvinding is nu precies dat wat de wetenschap betracht. Niet voor niets is de teloorgang van hard wetenschappelijk onderzoek in deze hoek van de wetenschap gelijk opgegaan met de opkomst van vrouwen in de wetenschap. Liever gezelligjes onzin bewijzen zolang niemand gekwetst dreigt te worden dan doen waar dat instrument voor bedoeld is.

  De tijd zal het leren maar de huidige ontwikkelingen stemmen somber.

 5. Natuurlijk zit hier niet alleen dat achterlijke gelijkheidsideaal achter. De vrouwen in het bestuur hebben dit bedacht voor hun vriendinnetjes die (jawel van uw belastingcenten omdat u op die stomme partijen blijft stemmen) óók een hoog salaris en aanzien willen en lekker in deeltijd studenten uitbuiten. Binnen no time kan Jan weer een briefje schrijven met verwijzing naar de Facebook of LinkedIn vriendschappen tussen de huidige vrouwelijke bestuurders en de nieuwe benoemde wetenschapsters Gendertechnology, Islamcryptology, en Technodiversity.

Comments are closed.