Aan alle Nederlandstaligen

Beste taalgenoten,

Ik lag vannacht een uurtje wakker in bed en ik overdacht zo het afgelopen jaar.

Uit het hoofd, dus wellicht ben ik er een paar vergeten.

Komt ie: 12 juni Orlando. 28 juni Istanbul, 3 juli Bagdad, 14 juli Nice, 6 augustus Charlerloi, 2 september Mardan, 10 september Bagdad, 17 september New York, 9 december Madagalli, 11 december Mogadishu, 11 december Caïro, 19 december Berlijn, 23 december Mosul, 1 januari Istanbul, 2 januari Bagdad, 9 januari Kabul, 3 februari Parijs, 22 maart Londen, 3 april Sint-Petersburg, 7 april Stockholm, 20 april Parijs, 22 mei Manchester, 31 mei Kabul en 3 juni Londen.

Misschien wordt het tijd de feiten onder ogen te zien.

De islam brengt meer bloed dan goed in de wereld.

En fuck de #ntmmdi*-zeggers!

Groet,

JanD

* #nikstemakenmetdeislam

 

Vaderdag 2017 NL

21 thoughts on “Aan alle Nederlandstaligen

 1. De islam brengt meer bloed dan goed in de wereld. Een allesdekkende uitspraak Jan. Mooi.

 2. Ik zou er maar niet wakker van gaan liggen Jan, helpt niet.
  Wellicht is het beter dat jij als man met vele contacten een volksopstand gaat organiseren, het wordt tijd en dat gaat wél helpen!

  En misschien kan het nog nét voordat dat bom- en messenvolk hier gaat beginnen met hun religieuze opdrachten uit te voeren.

 3. En nu weer massaal de profielfoto veranderen, op de SP of Groen Links stemmen en hard blijven roepen niet te zullen zwichten voor terreur!!! Totdat het jullie vrienden, familie betreft! Nee, dan gaan de ogen ineens wel open. Nog 50 jaar en er is geen originele katholieke kaaskop meer in Nederland, en slachten wij allemaal schapen op rituele wijze

 4. Het feit dat je al die aanslagen kunt opsommen, illustreert volgens de linkse rukkers perfect hoe weinig aanslagen er gepleegd worden in naam van Mohammed. Zeker als je de aantallen slachtoffers vergelijkt met het aantal verkeersslachtoffers. Wat je hier niet bij noemt, zijn de enorme aantal overvallen en mishandelingen die ook door onze islamitische medeburgers gepleegd worden. Jammer dat je daar geen regel aan gewijd hebt.

 5. Onze ogen zijn te lang gesloten gebleven. Het wordt tijd om onze ogen te openen voor de harde werkelijkheid. Met open vizier trappen we in zogenaamde vriendelijkheid. En ja ze zijn niet allemaal hetzelfde maar die terreur en onheil brengers maken het ons wel heel moeilijk om op onze nederlandse open en vriendelijke manier te blijven reageren.
  Dan moeten de goede maar onder de kwade lijden . Hoe vreselijk ook.
  Maar dit moet een halt worden toegeroepen.

 6. Het is te laat. Zelfs als alle wegkijkers en goedpraters de rijen van islamkritici zouden sluiten, is het te laat voor het Westen. Critici gaan naar de rechter, imams gaan op de thee.
  We zijn allemaal knettergek geworden.

 7. Telkens blijkt dat wapenbeperkingen niet helpen.
  De crimineel trekt zich er tóch niks van een!!

  Wat is er mís met een grote groep gepensioneerden (50.000), beter getraind dan de doorsnee politieman, die bevoegd zijn een wapen op zak te hebben?
  Oh….. bent u bang dat uw kleine zusje van 12 per ongeluk doodgeschoten wordt bij een gewapende overval?

  Laten we ons maar overgeven aan de terroristen…… dan hebben we óók geen “leven” meer… ..

 8. Het is al te laat. Dankzij de gutmenschen en de wegkijkers en heel links in denial. We zijn overgeleverd aan de islam. Wen er maar aan of emigreer. Het laatste is wat ik ga doen. Ik verkas naar Azie. Als ik dan tzt een verpleegster 24/7 nodig heb kost dat 300 euro pm. Taiwanezen doen niet anders. Ik ben weg. Nederland het gaat jullie goed.

 9. Ik zag het 20 jaar geleden al aan komen ben verhuist naar austrlazia en mis het vaderland zo langzamer hand niet meer heel triest. Lees u briefje elke dag en vraag mij af of u niet beter een paar landjes kan aan lopen hebben genoeg plek voor u. Tot dan blijf jan en als u toch deze kant op komt neem dan de gehele geen stijl crew met u mee nederland verdient jullie niet (meer).
  Ps: de dumpert crew ook heel welkom.

 10. Ik woon tussen de hindi en gematigd islamieten heb meer dan 100 mohamedaanse vrienden sommigen zien ze me als familie .We hebben respect met de religie tussen ons .Ik als christen en anderen anders ,ik voel me gelukkig, Als Nederlander zie ik wat gebeurt in
  Nederland .Wat hier de moslims hebben in hun pink hebben de moslims in europa nog niet in hun hele lichaam voor respect aan medemens en religie.W ij zijn daar zelf schuldig aan met nederlandse TOLORANTIE en TOEGEEFLIJK heid , Het kwaad is geschied en wacht af dat het hier in Azie ook gebeurt zelfs onder de moslimsstaten want ISS heeft een religie dood aan alles wat hun niet als meesters zien en anderen als slaven voor vermaakt hun glorie door lafhartige oorlog de wereld verwoest.

 11. Slaap zacht Nederland..slaap zacht..er is niets ergs dat op je wacht.. slaap zacht slaap zacht..Zzzzzzzz

 12. Ik denk er serieus aan om met mijn entire familie te emigreren naar een eiland in de stille oceaan en riet te gaan vlechten en vissen vangen en lekker te gaan leven zonder al die moord en doodslag om me heen.Mits “Europa”nu eens wakker wordt en deze vazallen op een Israëlische wijze preventief gaat oppakken en opsluiten en bij bewezen betrokkenheid ook het huis van de familie opblaast.

 13. Jan noemt slechts 24 van de circa 30.000 bloedige aanslagen met vele tienduizenden doden door aanhangers van de islam sinds 9/11. Als deze 24 al niet voldoende zijn om te realiseren dat er iets ernstig mis is met de islam, en haar volgers, dan misschien de overige 30.000 wel.

 14. Ik begrijp dat Antoinette Jan namens het door haar genoemde kamp verwelkomt.
  Dat betekent dat zij namens dit kamp spreekt en er dus zélf ook lid van is.

 15. Hallo grapjas. Mocht jij niets maar dan ook niets weten van je eigen geschiedenis ,laat me je even bijpraten voordat je islam de schuld geeft zoals je nu doet.
  Amerika is overgenomen door de zionisten in 1913 (FED) vanwege hun macht over de geldcreatie hadden ze binnen no time the states in hun achterzak met staatsschuld.
  o.a. WW1/ WW2/ 9/11/ Iraq/ Afghanistan/ Lybia allemaal het werk van de zionisten die zowat heel de wereld in hun macht hebben doormiddelvan fucking staatsschuld let nou eens mee op man. En islamitsch fundamentalisme promoten en het christendom en de islam tegen elkaar uitspelen (en 3e hond (zionisten) rent weg met het been) (de WW2 is vanuit US in scene gezet. Ze financierde de deutche autobahn, de Wehrmacht machines hadden binnenin Fordmotoren die op Shell bezine liepen en zo ons land kwamen binnendenderen, dus succes met het herdenken he op 4/5 mei)
  En nu heben ze islam geannexeerd en laten ze jou geloven en de moslims ook dat 1 de moslims uit zijn op wereld overheersing 2 de christenen denken dat ze uit het complete niets (zoals jij schijnt te geloven) worden aangevallen zelfs op hun eigen grondgebied.
  Kunnen de yidisch sprekende nep joden je alles over vertellen hoe dat ging met hun in de jaren 30
  De werkelijkheid is dat de Engelsen in de macht van de Rothschild familie, de Rothschilds Israel hebben laten stichten in 1913 (Balfour act) en tevens in 1913 delen van het Ottomaanse rijk aan het huis van Saud hebben geschonken die promt Saudi Arabie stichte (lawrence of arabia) die wahabisme hebben terug gebacht (afgeschaft door de 88 tribes of islam in 1890) Dit alle nadat ze eerst het grote Ottomaanse rijk onder elkaar hadden verdeeld de Fransen en de Engelsen. Weet je Jan Dijkgraaf wat jij eens zou kunnen doen met die nachtelijke uurtjes waar je ligt te peinzen? Ga jezelf eens onderwijzen over de werkelijke gang van zaken. Het westen valt islam aan op alle fronten. Aangezwengeld door dezelfde groepering van rijke joodse bankiers die NWO nastreven en ons al eeuwen lang terroriseren.. Of ben jij ook een Rothschild puppet die de zaak loopt te polariseren..Lijkt het nu iig wel op.. Wordt wakker vent voordat je aan de verkeerde kant van de geschiedenis komt te staan.. (volgens mij sta je dat al, en speel jij je polariserende rol met verve)

 16. Hello blogger it was hard to find this post in google.
  You need hi quality backlinks to rank higher in the top
  10. I know how to rank your blog, search on youtube:
  SEO optimization bulletproof strategy

 17. Beste Jan,
  Van mij geen reacties meer.
  Ik zei het al:
  Na de volslagen idiote Jodenhaat reactie van @Johanvanrijen besef ik dat jouw website is verworden tot een verzamelplaats van krankzinnigen en Jodenhaters. Want ja, zo gaat de tamtam van die simpele zielen.
  Ik voorzag het al.
  Vriendelijke groeten van Louisa, net als jij uit 010. STERKTE !

 18. Maar toch nog even: Anti-Facist heeft natuurlijk doorgegeven aan de andere 60 volslagen geschifte Jodenhaatsites ( genoemde Johan laat zelfs zijn masker vallen en toont zich openlijk als Jodenhater , met alle bijbehorende clichés, de simpele ziel ) en ik zei het al: Daar ben je voorlopig nog niet van af.
  Ik waarschuw je wel: Artikel 137 d etc WvS : zegt dat jij verantwoordelijk bent voor uitingen van Jodenhaat.

Comments are closed.