Aan alle Nederlandse homo’s

Naar Buiten - Inrichten

Beste Nederlandse homo’s,

Ik las dat jullie niet meer veilig hand in hand met je vriend over straat kunnen lopen in Nederland.

Rob Jetten, de voorman van D66, zei het zelf.

Kijk maar:

Gelukkig is er ook goed nieuws.

Er is een plek waar de mensen veel toleranter zijn dan in Nederland: Europa.

In Europa kun je wél veilig uit de kast komen en zelfs als drag over straat.

D66, de partij van voorman Rob Jetten, zegt het zelf.

Kijk maar:

Dus het enige wat jullie hoeven doen om weer veilig met je vriend hand in hand over straat te kunnen lopen, is emigreren.

Van Nederland naar Europa.

En op D66 stemmen op 23 mei natuurlijk.

Snap je?

Groetjes,

JanD

PS. Weet je waar homo’s ook altijd welkom zijn?

12 thoughts on “Aan alle Nederlandse homo’s

 1. Fantastisch stukje. Beste wat ik tot nu toe heb gelezen.
  Inderdaad hylarisch! 😀

 2. Homo’s hebben een probleem.

  In plaats van hun maatschappelijke positie bestendigen en te verdedigen, zijn zij een agressieve campagne tegen de blanke man en de Westerse cultuur en verworvenheden begonnen, terwijl de homo vijandige troepen zich achter hen verzamelden. Nu weten wij dat homo’s niks lekkerder vinden dan van achteren worden genomen – het is hun core business zeg maar – zou dit wel eens de laatste keer kunnen zijn. Deze penetratie zal namelijk het mes in de hand van de moslim zijn, als zij al niet van een dak worden gegooid want moslims zien dat dak als symbolisch voor een berg en de koran gebiedt hen homo’s van de berg te gooien. Dit hebben wij letterlijk kunnen zien op de lafhartige filmpjes van IS.

  We mogen IS wel héél erg dankbaar zijn omdat zij expliciet hebben verduidelijkt wat de meesten impliciet al in hun onderbuik voelden: moslims zijn dodelijke beesten die best worden uitgeroeid voordat zij dit met ons doen.

  De tweefrontenoorlog die de LGBTQ+ nu moet voeren is symbolisch voor die inherent intolerante gemeenschap op zich. Van lesbiennes is bekend dat zij voor een aanzienlijk deel door misandrie worden verteerd, één van de belangrijke aanjagers van de seksuele voorkeur van vrouwen voor vrouwen. Die verhouden zich historisch moeizaam met andere groepen zoals homo’s, bi’s, trans en queers want (deels) man, ook al laten zij zich als vrouw gebruiken. Overigens zijn die lesbiennes onderling ook behoorlijk ruzie zoekend; bij de politie is huiselijk geweld bij lesbiennes befaamd en een ‘speciale’ categorie. Hoeveel mensen hebben een fijn lesbo stel als vrienden? Juist ja!

  Door die agressieve LGBTQ+ strijd tegen de gevestigde orde, is diezelfde orde zich eens achter de oren gaan krabben waar zij nu mee te maken hebben. In de wet is ondertussen discriminatie van deze groep expliciet verboden, waardoor niet meer de feitelijke waarheid mag worden benoemd: homo’s zijn gestoorde perverselingen met een extreem hoge pedofiele prevalentie; lesbo’s zijn intolerante vaak gefrustreerde penisnijd lijdende (vaak) mannenhaters welke voor een aanzienlijk deel door jeugd trauma’s worden geleefd; trans zijn freaks of nature; en queers zijn narcistische aandachtstrekkers. Wij allen weten dit maar hebben er lang over gezwegen omdat wij iedereen een plekje op deze aardbol gunnen. Totdat dat circus zich tegen ons keerde en het tijd is geworden te benoemen wat zolang moest worden verzwegen. Zo groot is die angst dat de wet die ooit werd ingevoerd en was bedoeld om onterechte discriminatie tegen te gaan, deze groep tot gelijker dan gelijk heeft gemaakt, waar geen zweem van belediging laat staan kwetsen kan worden gedaan anders staat de politie/justitie op de stoep, bijgestaan door de sneeuwvlokjes gestapo welk geprefereerd wapen het gillen en krijsen van onrecht en discriminatie is. De facto is deze groep wettelijk boven anderen gesteld.

  Het wordt tijd die artikelen uit de wet te schrappen en hen als gelijke burgers te behandelen. Want zij die als gelijken willen worden behandeld, dienen als gelijken gekwetst en beledigd te kunnen worden.

 3. Waar D66 de fout in is gegaan is het tolerante dogma.

  D66, ooit opgericht vrij van ideologie met als doel het bestaande vastgeroeste partijen landschap op te schudden (lees: partijkartel ontbinden), is het nu verworden tot een dogmatische groen LGBT club waar utopisch dromen de norm is zodat het benoemen van datgene wat dat utopische kaartenhuis in elkaar kan doen vallen – zoals de islam – verboten ist. Sterker nog, diegenen die zelfs maar beginnende beweging van een vinger die in een richting zou kunnen wijzen maakt, wordt verketterd en kapot gemaakt voor islamofoob en racist.

  D66 is de partij die danst op de muziek van het orkest op de Titanic, terwijl het schip aan het zinken is. Democratie is vooral kwetsbaar voor diegenen die het van binnenuit ondermijnen. D66 helpt hen die onze democratie ondergraven.

  D66 is fout!

 4. Hij heeft het niet over Europa, maar over de EU, een fictieve verzonnen staat.

 5. wat een dwaas.
  en wat een dwazen die deze man geloven?
  en wat een stelletje dwazen die er ook nog op stemmen !

  waar ik alleen zo ontzettend benieuwd naar ben… wat is nu de achtergrond van dit gedweep met Europa? Is er een persoonlijk gewin voor deze mensen die ik niet snap? een vetbetaalde baan kan toch niet een reden zijn om je eigen land, cultuur, eigenwaarde ( en dat van je familie, ouders, kinderen, buren, vrienden, voorouders etc ) te laten slopen? Ook ik heb mijn prijs in best veel opzichten maar om je voor een job zo opzichtig te laten hoereren?

 6. Een scherpe analyse. Het is kenmerkend voor de ondergang van een cultuur waarvan diens beschaving intern is aangetast en rot is, net als een boom die van binnen door vermolming is aangetast en op omvallen staat, ook al ziet ze er nog sterk en gezond uit van buiten. Zijn we weer getuige van de ondergang van de Titanic https://youtu.be/_RcVzevWX4U? En waar staat die Titanic in dit geval voor? Voor Europa als continent, of voor de Europese Unie?

 7. Jette is een driedubbele oetlul. Hij spreekt met dubbel (2) tong. En hij liegt(3) : Wij stemmen namelijk niet voor Europa Rob, maar voor de EU. Dat is héél wat anders. Europa is een werelddeel Rob en een aantal Europese landen hebben zich verenigd in de Europese Unie. En een aantal landen Rob, de verstandige landen, doen niet mee.
  Dus kappen met je raddraaierij!

 8. De EU is het opnieuw uitvinden van het Derde Rijk; maar dan niet o.l.v. Duitsland, edoch onder leiding van Frankrijk. Wat Napoleon heeft laten liggen; wordt nieuw leven ingeblazen door de vazal van de familie Rothschild enen Macron. Vanaf 1752 opereren de drie broers Rothschild in Frankrijk. Netjes centjes gekregen van paps en mams Bauer. Het rode schildje hing boven hun pandjeshuis destijds. Vandaar de naam. Huis en schildje zijn nog steeds te zien. Overigens hebben de Rothschilds Frankrijk als meer dan 250 jaar in hun greep en financierden zij Napoleon c.s. EN uiteraard de Oranjes. Je ziet het pas als je ZE doorhebt.

Comments are closed.