Aan alle kiesgerechtigden

Beste kiesgerechtigden,

Op 20 maart mogen jullie naar de stembus om via de Provinciale Staten de nieuwe Eerste Kamer samen te stellen.

De redactie van het papieren verzetskrantje The Post Offline, opgericht toen duidelijk werd dat D66-minister Kajsa Ollongren de vrijheid van meningsuiting (VvMU) en vooral de vrijheid van meningsvorming (VvMU) namens Brussel de nek zou gaan omdraaien, heeft bij die verkiezingen vol ingezet op: stem ze weg.

‘Ze’ zijn de huidige vier coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie en de twee beoogde ‘steunzenders’ GroenLinks en de PvdA.

Het politieke establishment, de politieke elite, het partijkartel dus. De zes die de baantjes verdelen en die ons het Verdrag van Marrakesh en het Klimaatakkoord door de strot hebben geduwd zonder dat we ons er bij verkiezingen over hebben kunnen uitspreken. Dit wordt onze eerste kans!

Bij het bereiken van dat doel (onder meer via de website stemrevolutie.nl) gebruiken we methodes die ook politici gebruiken om stemmen te winnen.

Paar voorbeeldjes.

We benutten alleen media waarvan we denken dat we er onze doelgroep mee kunnen bereiken (dus als de MSM bellen, krijgen ze de middelvinger).

We stellen onze medestanders ‘campagnemateriaal’ ter beschikking.

We zijn al ergens hoofdredacteur, maar als dat niet het geval zou zijn geweest, werden we wel ergens waar ze ons diep in de kont kropen gasthoofdredacteur.

We laten ons niet uit de tent lokken door onze partijclichés brakende ‘tegenstanders’ (hoi, Haits!).

We besteden geen energie aan complotdenkers en zinloze discussies (ja, blanco stemmen is wel zinloos en wie niet gaat stemmen moet z’n muil voortaan houden).

We benadrukken de zwakke punten van de zes kartelpartijen (al doen ze dat deze verkiezingen zelf ook meer dan uitstekend).

We tonen aan waar de zes kartelpartijen ter gelegenheid van de verkiezingen hun kiezers naar de mond praten met dingen die ze na de verkiezingen toch niet gaan doen.

We houden het oog op de bal (#stemzeweg) en geven mensen die lijken te gaan doen wat wij willen geen ongelijk als we zeker weten dat ze uit hun nek lullen.

Maar er is één ding dat wij niet doen.

Dat heeft te maken met opvoeding.

En dan doel ik niet eens op die smerige Bart Stofberg-campagne van D66, want ergens denk ik diep van binnen dat Pia Dijkstra zo ongelooflijk leeg is, zo dom, dat ze niet eens snapt wat er niet deugt aan het opzetten van een palliatieve podcast vlák voor verkiezingen.

Nee, ik doel op die gozer van de PvdA.

Die vieze, vuile smerige ransaap, die Joseph Goebbels van de 21ste eeuw, die zelfs Johan Cruijff misbruikt om zieltjes te winnen voor zijn partij en zichzelf.

Deze:

Stem ze weg, mensen.

Stem ze weg.

Groet,

JanD

PS. Felicitaties aan alle Ajacieden. Aardig potje gisteren.

9 thoughts on “Aan alle kiesgerechtigden

 1. Was in de veronderstelling poster/plak materiaal te ontvangen? Misschien is mn adres niet bekend of is het materiaal al op ? Wel al een € bijdrage geleverd .

 2. Ik heb genoeg van dictator d66 regiem en het regeringskartel…. ik wil zelfbeschikking hebben over mijn lijf en niet opgedrongen,alles waar gele hesjes tegen zijn zul je niet vinden in één of ander verkiezingsprogramma, want dat is verlies van stemmen! Ik ben het helemaal zat!

 3. Als het kartel in de handen van de haterts komt, gaan we eraan.

  Verder lees ik kont, braken, muil, palliatief, vies, smerig, ransaap, strot, middelvinger en ‘opvoeding’ in één artikel.

  Goeie reclame voor je haatgebonden oersoep hahaha.

 4. Your comment is awaiting moderation.
  Hahaha dat comment moet zeker eerst langs Kajsa!

 5. Dat zo’n rustig nikszeggend kamerlid toch kan veranderen in een verschrikkelijk monster en dan nog denken dat hij een wereldverbeteraar is. Als je zijn houding tegenwoordig ziet denk ik dat hij last heeft van razernij en nodig opgesloten moet worden in een kliniek voordathij op moordjacht gaat.

 6. Nogmaals: hartgrondig mee eens. Laten we de kans geven aan leiders die WEL visie hebben over wat primair in dit land aangepakt dient te worden. Leiders die WEL integer en eerlijk analytisch kunnen denken en daar de juiste conclusies uit trekken. Leiders die NIET alsmaar beleidsbabbelend staan te liegen.

  Hoofdpunten visie
  -1) binnen twee kabinetsperiodes crisismanagement in de woningmarkt, om eindelijk eens te zorgen dat wonen weer betaalbaar wordt en de markt soepel voorziet in tijdige woonruimte voor elke doelgroep met elk budget.
  2) crisismanagement betreffende grensbewaking en immigratie. Uit beschavingsoogpunt kennen we een gering vastgesteld aantal vluchtingen een asiel toe. Verder sluiten we onze grenzen voor vluchtelingen, het zijn er potentieel zoveel dat het ons bedreigt. Wij zijn ook niet verantwoordelijk zijn voor de zooi die men er elders van maakt. Geen oeverloze discussies meer over discriminatie, cultuuridentoteit godsdienstvrijheden. In dit land hebben wij scheiding kerk en staat, pers- en neningsvrijheid, heldere wetten en beschaafde gewoonten. Zint dat je niet, ga dan terug naar je zo geliefde eigen cultuur met al zijn achterlijke irrationele kenmerken. Nare lui in COA’s: optiefen, droppen in Marokko etc.
  3)Stoppen met belachelijke, verkwistende, megalomane Europees-bureaucratische project. Het Nederlandse belastinggeld gaan we hier nuttig en concreet besteden.
  4)Politie, onderwijs en zorg versterken. Mensen in ons land moeten uitstekend onderwijs krijgen en optimaal veilig kunnen leven. Weg met bureaucratische dure nonsens in publieke sector. Weg met gedogen van allerlei, vaak mede a.g.v. capaciteitsproblemen in veiligheidssector. Drugscrimineeltjes en hennepteelt in woonwijken zijn niet grappig ondeugend. Weg met bestuurlijke drukte in zorg- en onderwijsland: al die goedbetaalde niet productieve babbelbaantjes.
  4) Publieke omroep rationaliseren (eindelijk). Dom vermaak kan bij commerciëlen. Drie netten is best veel. Eens echt veel en goed onderzoeks- en documentairewerk. Sport kan ook commercieel. Radio 1: stoppen met sportverdwazing en oeverloze 10 minuten- gesprekjes-programma’s overdag. Van radio 1 journaal weer serieus journalistiek programma maken. Beroepsneuzelaar Jurgen van den Berg opgetieft.

  En zo nog wat.

Comments are closed.