Aan Alexander Pechtold

Mobile & Tablets

Meneer Pechtold,

Heeft u gisteren gezien wat ik heb gezien?

In Barcelona zorgden twee of drie mannen met een busje voor minimaal dertien doden en meer dan honderd gewonden. De aanslag is opgeëist door IS.

Op 14 juli 2016 in Nice: een vrachtwagen.

Op 19 december 2016 in Berlijn: een vrachtwagen.

Op 7 april 2017 in Stockholm: een vrachtwagen.

Op 3 juni 2017 in Londen: een busje.

En op 17 augustus 2017 in Barcelona: een busje.

Valt het u ook op?

De soldaten van de Islamitische Staat hanteren tegenwoordig op straat kleinere moordwapens. En ze zijn niet minder effectief.

Maar gelukkig had u gisteren toch goed nieuws voor uw 646.369 volgers op Twitter.

“Ideaal van verdraagzaamheid lijkt nu weerloos, maar zal alle waanzin overwinnen”.

Flikker toch op, man!

Groet,

JanD

18 thoughts on “Aan Alexander Pechtold

 1. Jan, zoals je het zelf al eens een keer in een radioprogramma over hem zei: “het is gewoon een lul”. Meer is er over die kwal niet te zeggen en dat gedrocht praat dan mee over de toekomt van ons land tezamen met dat andere stelletje lafbekken met oogkleppen op.
  Over dat besluiteloze gedrocht in Brussel ga je al direct van over je nek. Zakkenvullers.

 2. Waarom alleen Pechthold? Dit soort uitspraken, bingo, doen al onze politici. Hoeven ze geen maatregelen te nemen.
  Bovendien mis ik Amsterdam in het rijtje, oh wacht het lag aan zijn bloedsuikerspiegel. En het was ramadan. Vandaar dat hij keihard door het centrum scheurde en tweemaal is gesignaleerd in voetgangersgebieden. En ja, toevallig deden de camera,s het niet.

 3. Het is niet te geloven hoe Verdraagzaam Wij zijn, de Nederlanders die zich Nederlander voelen, de echte Nederlanders. Hoe Verdraagzaam Wij zijn ten opzichte van dit soort Land- en Cultuurverraders als de heer Pechtold, laat ie snel weer veilingmeester gaan spelen en neem die Glimlachende Leugenaar mee. Of is onze Verdraagzaamheid een Nepverdraagzaamheid, doordat Wij de Nederlanders, compleet MURW, door de linksche herspoeling zijn geworden. Alexander is Weg Met Ons. Oh ja en de PVV, die anderhalf miljoen mensen/kiezers gewoon Kaltstellen heh Alexander, één twee drie Verkocht.

 4. Ons netwerk next-level democracy is klaar met een toekomstgericht alternatief formatieproces. Kunnen het werk van die 4 ouderwetse mannenbroeders zo overnemen.

 5. Oh ja Alexander de illegale (niet op tijd aangekondigde) Antifa demonstratie mocht van de Burgervaarder gewoon doorgaan, mits geen vuurwerk, rellen en gezichtsbedekkende kleding.(Geen boerkaas?) Aan jou de vraag Alexander zou diezelfde Burgervaarder zo een demonstratie van Antijihad ook toestaan? Of een Anti Antifa demonstratie, ik weet het antwoord wel, éénmaal, andermaal geweigerd, want blablabla.

 6. De huidige politici zijn dermate met zichzelf ingenomen, dat zij de realiteit volledig uit het oog zijn verloren. Hun wereldje is klein en bekrompen en zij komen bij dergelijke gebeurtenissen niet verder dan de gebruikelijke nietszeggende uitspraken. Dat zij de oorzaak zijn van de steeds verdergaande verloedering van Europa komt niet bij ze op. Zij praten over een lullig liedje als het Wilhelmus i.p.v. zich druk te maken over de ellende die aan de gang is en waardoor de gewone burger, in wiens opdracht zij de zaak goed moeten besturen, de dupe is.
  Terecht Jan………Pechthold, flikker op!

 7. En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft
  Ik hoor iedereen nog zeggen wat er 70 jaar geleden gebeurd is nooit meer
  En net als toen kijken we ernaar en doen niks. Europa/ Nederland wordt langzaam over genomen daar de islam en we laten het gewoon gebeuren
  .
  Nederlandse regering voert al een aantal jaren een ‘uitsterf- en afbouwbeleid’ van de Echte Nederlanders uit om plaats te maken voor de moslims in Nederland.
  .
  De andersgelovige worden in diversen landen al uitgemoord en het komt steeds dichterbij.
  De Nederlanders worden langzaam onder de voet gelopen in hun eigenland voor zover het nog de Nederlanders toe behoord. Zolang als we blijven ontkennen dat dit niks met de islam te maken heeft wordt het alleen maar erger. En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft.
  .
  Onze kinderen en kleinkinderen gekleed in boerka en van af 6 jaar gedwongen getrouwd met een opa van 70 jaar de toekomst van onze kleinkinderen

  Nederlanders worden langzaam onder de voet gelopen in hun eigenland voor zover het nog de Nederlanders toe behoord. Zolang als we blijven ontkennen dat dit niks met de islam te maken heeft wordt het alleen maar erger Ik hoor iedereen nog zeggen wat er 70 jaar geleden gebeurd is nooit meer … maar in feiten is het al. En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft

 8. Als het is is . is is het de schuld van Amerika die samen met Israël issis heeft opgericht om onrust en angst te zaaien .wat mij zo vreselijk aan ergerd aan die zgn terroristische aanslagen dat ze allemaal hun paspoort als visite kaartje achterlaten ! Denken ze soms dat we dom zijn? Dit gebeurt met opzet om ons bang te maken mensen die zulke aanslagen plegen laten geen paspoort achter maar wij worden gewoon misleid door onze eigen smerige EU NAVO Amerika die hebben belang bij onrust en angst bij de mensen zodat we nog meer onder controle van de staat en de EU .endie kapitalen in de propaganda van de EU gaan steken !

 9. Als het is is . is is het de schuld van Amerika die samen met Israël issis heeft opgericht om onrust en angst te zaaien .wat mij zo vreselijk aan ergerd aan die zgn terroristische aanslagen dat ze allemaal hun paspoort als visite kaartje achterlaten ! Denken ze soms dat we dom zijn? Dit gebeurt met opzet om ons bang te maken mensen die zulke aanslagen plegen laten geen paspoort achter maar wij worden gewoon misleid door onze eigen smerige EU NAVO Amerika die hebben belang bij onrust en angst bij de mensen zodat we nog meer onder controle van de staat en de EU .komej en kapitalen in de propaganda van de EU gaan steken !

 10. Beste Jan in de landen die overgenomen zijn door de islam en waar de islam de macht heeft, hebben de mensen twee keuzes; Keuze 1 : Bekeren tot de islam.
  Keuze 2: Niet bekeren dan Kop eraf.
  Nou Jan zo barbaars als die islam hoeven wij niet te zijn, maar wij de Vrijdenkers hebben hier de macht, is het dan zo gek wanneer wij ook twee keuzes hadden, voor immigranten:
  Keuze 1 : In Nederland hebben wij één Paspoort en één Nederlandse kultuur.
  Keuze 2: Kun je niet daarin vinden en wil je jezelf daar niet in aanpassen, dus geen vrouwonterende kleding en een moskee en je eigen religie alleen achter je eigen voordeur, dan mag je naar een islamitisch lang van jouw keuze.
  Rust in Vrede Slacht Offers van de islam in Barcelona.

 11. Mijn bloed gaat koken bij dergelijk uitspraken. Maar lees ook es de commentaren op zijn tweet op z’n twitter account, dan zie je dat veel in NL helemaal klaar zijn met deze kwal.

 12. Ja Wim en weet je wereldwijd demonstreren ze onder de vlag Antifa en noemen die linkschen zich anti-fascist. Fascisten behandelen niet gelijken namelijk als ondermens, omdat een fascist zichzelf een betermens voelt. Hoe moet ik het dan benoemen, dat deze Pechold, Rutte en Co de PVV en hun anderhalf miljoen kiezers als ondermens behandelen, ze praten niet eens met een democratisch gekozen partij die bij verkiezingen de tweede partij van Nederland zijn geworden. Wie is er dan fascist, wie voelt zich dan een betermens?

 13. Heeft iemand ooit een terzakedoend commentaar gehoord van een politicus ?
  Holle frasen, zalvende woorden en oh zo correcte reacties, daarin zijn het kampioenen.
  Op 1 na dan……..of nee, het zijn er inmiddels 3 met die advocaat er ook bij.

 14. Beste Annie, het feit dat islamieten elkaar al afmaken sinds het ontstaan v.d. islam is zeker ook de schuld van Israël en Amerika zeker? Het feit dat de islam het hele MO, delen van Afrika en Azië met geweld heeft geannexeerd ( en nog steeds de arabieren de baas zijn in die landen ) en dat het dodental op ruim 450 miljoen staat sinds de oprichting v.d. Islam and still counting is zeker ook de schuld van Israël en Amerika? Te triest ben jij en duidelijk totaal geen kennis van de geschiedenis die men al krijgt en kreeg op de lagere school! Ik hoop dat jou deze ellende niet overkomt want dan piep je anders en zul je de werkelijkheid keihard onder ogen moeten zien 🙁

 15. Van welke planeet kom je Annie (en Alexander) ? Heb je de lagere school afgemaakt tot groep 2 of mocht je al eerder van school. Wordt je nu onderhouden door het bestuur van een moskee of hod je je hand op (via de bank) bij de gemeente??

 16. Beste Jan,
  Hier sla je de spijker op zijn kop met de veilingmeesterhamer. Pechthold die zich manifesteert als dé politieke correcte minister president. Zijn eigen beveiliging tip top op orde heeft en vindt, dat zijn onderdanen het maar een aanvaardbaar risico moeten vinden als dit soort ‘incidenten’ zich voordoen. Je zal maar het slachtoffer zijn of één van je geliefden die aan de beurt is. Nu de politiek eerst Kamervragen gaat stellen over de eieren vind ik dat we met vrachtwagens vol eieren naar het Binnenhof kunnen om daar het incompetente kabinet, dat nog niets heeft gepresteerd na de verkiezingen met eieren te bekogelen. Met Pechthold als eerste aan de schandpaal !!!!!

Comments are closed.