Aan Anne Fleur Dekker

Sale

Beste Anne Fleur,

Af en toe denk ik weleens dat de vervuiling door Chemours veel verder het land in is getrokken dan alleen de directe omgeving van de Dordtse chemiefabriek.

We weten allemaal dat vrouwen veel meer groenten en fruit eten dan mannen en dat verklaart dan ook waarom de gevaarlijke concentraties GenX en C8 op groenten en fruit met name vrouwenhersenen hebben aangetast.

Of denk jij dat Hanina Ajarai een vleeseter is en dat zij door een andere ziekte getroffen is?

Maar terzake. Ik las dus gisteren een interview met jou in De Volkskrant.

“Er wordt wel gezegd dat het mij allemaal om aandacht te doen is, maar dat is onzin”.

Ik dacht: GenX!

“Mensen volgen mij om te lezen wat ik zeg”.

C8!

“Mensen die mij haten blijven maar komen”.

Allebei!

“Ik ga optreden op Lowlands met Ismail Ilgun. Daar wordt het hele internet boos over”.

GenX, C8 en was er soms nog een goedje?

“Breivik. Daar hoor je niemand over”.

Kolere, die Chemours-zaak moet groter zijn!

“Ik zat drie weken ondergedoken in een safehouse in Amsterdam”.

Die Chemours-zaak ís groter!

“Ik word nog steeds bewaakt. Er staat een camera bij mijn huis en elk uur komt politie langs”.

Veel groter!

“Ik vond het als fractiemedewerker van GroenLinks in Hilversum lastig om de grote thema’s waarmee ik mij bezighield te vertalen naar de lokale politiek”.

Zal Anne Fleur naast aangetast groente en fruit soms ook gezwommen hebben in het water naast de Chemours-fabriek?

Ik kreeg echt medelijden met je!

“In Hamburg wilden wij, gewone, werkende mensen…”

En toen ben ik gestopt met lezen, Anne Fleur.

De tranen liepen over mijn wangen.

Van verdriet.

Om de gevolgen van die Chemours-ramp. Kijk, dat mensen door die chemische troep wat dingetjes gaan verzinnen om hun leventjes spannender te maken dan ze zijn: soit. Maar als kakkineuze tandartsdochters uit Het Gooi die door paps en mams tot op 23-jarige leeftijd zijn gevoed volgens de Schijf van Vijf, die nog geen dag ergens boven bijstandsniveau hebben verdiend en die alleen maar actievoeren om het actievoeren zichzelf ‘gewone, werkende mensen’ gaan noemen, dan is duidelijk dat die lui van Chemours aan de hoogste boom moeten!

Misschien heeft Volkert tijd en zin? En als jij dan de andere kant op kijkt, kun je daarna aan de Volkskrant vertellen dat je “geen boom hebt gezien. Wel politieagenten die erop lossloegen en skinheads met ijzeren kruisen. En dat de meeste media de incidentjes van Volkert enorm hebben uitvergroot om ons te framen”.

Spannond!

Dikke knuf,

JanD

PS. Heeft pappie al gestort? Of ome Robin?

9 thoughts on “Aan Anne Fleur Dekker

 1. Het spijt me Jan, geen touw aan vast te knopen. Aan jouw reactie dan. Wat heeft het beroep van haar vader met haar denkbeelden te maken? Bijvoorbefld. Of…. Wil je haar als verwend nest neerzetten om haar soms terechte, soms onzinnige kritiek te slopen?
  Dan heeft de chemie ook jou te pakken. Jammer. An Apple a day….

 2. Beste Hein,
  Het beroep van haar vader en de beschermde opvoeding die ze kreeg in het Gooische hebben alles te maken met de permanente verontwaardiging die AFD nu meent te moeten etaleren. Als jij dat niet kunt zien mankeer er wat aan je waarnemingsvermogen.

 3. Beste Hein,
  Het beroep van haar vader en de beschermde opvoeding die ze kreeg in het Gooische hebben alles te maken met de permanente verontwaardiging die AFD nu meent te moeten etaleren. Als jij dat niet kunt zien mankeer er wat aan je waarnemingsvermogen.

 4. @Hein. Hoe dichter bij Dordt des te erger het wordt. Hein schijnt ook in de Beneden Merwede of in de Grote Rug gebadderd te hebben.

 5. Jan bij het lezen, zien en horen van Anne Fleurdinges, neig ik ineens naar de Islam, want dan wil ik stenigen, vrouwenFleurbesnijdenis dinges en boerkaas en nog meer van die vrouw- en mensonterende zaken. Ik voel me bijkant een Booslim worden bij die Fleurdinges en zou………. oh wacht effe…………ik ga even een rookworst eten met een goed glas bier erbij, misschien trekt dat nare gevoel dan bij me weg Jan en kan ik mijn schouders weer ophalen. Dikke dinges en drie bier voor dat linksche vergif.

 6. Zie je wel dat het aan het water ligt!!!!
  Ik roep het al jaren en werd niet geloofd.

  Zulk ziekelijk gedrag kan niet uit een gezond brein komen.
  Het lijkt me verstandig om met de GGD en de waterschappen een deltaplan voor schoon water op te stellen.
  Dan krijgen we weer linkse mensen met een gezond verstand.
  Linkse mensen die debateren met goed argumenten en niet met brandbommen .

  Trouwens de vader van anne fleur heeft ook narcose middelen in huis.
  Is er al onderzoek gedaan naar het effect van chemour water drinken en drugsgebruik?

 7. Beste heer Dijkgraaf,
  heb toch een beetje consideratie met de jeugd van tegenwoordig, ze moeten nog zo lang mee.
  Dit 23 jarige kind-vrouwtje zit duidelijk in haar puberteit, over een tijdje denkt dit soort betwetertjes er vaak weer helemaal anders over, onder het motto ik was nog zo jong en kon het allemaal nog niet in de juiste context plaatsen.
  Kom op Jan Dijkgraaf, u bent toch ook jong geweest?

Comments are closed.