Aan Abdoe Khoulani

Beste Abderrazak,

Het maakt vergeetachtig hè, dat ramadan-gedoe?

In 2014 beloofde je, gemeenteraadslid van de Haagse ‘Partij voor de Eenheid’, je voortaan te richten op de stad en je verre te houden van internationale politieke vraagstukken. Dat was nadat je openlijk ISIS steunde, in jouw ogen vooral een bevrijdingsleger.

Helaas kon je het gisteren toch weer niet laten.

Er was een groep Israëlische jongeren in de Tweede Kamer te gast bij SGP-voorman Kees van der Staaij en je schreef op Facebook: “De zionistische terroristen in wording gaan gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters”.

Ik heb ooit geleerd dat als iemand er uitziet als een geit antisemiet, loopt als geit antisemiet en kwaakt als een geit antisemiet, dat het dan waarschijnlijk een geit antisemiet is.

Je bent dus een geit antisemiet.

Ik heb het net even opgezocht in het Wetboek van Strafrecht. Je openlijke steun aan de moslimsoldaten van ISIS kon ik zo snel met de zoekopdracht ‘koekwaus’ niet terugvinden. Maar ‘antisemitisme’ leidt moeiteloos naar artikel 137d van het WvS. Daar staat maximaal een jaartje tussen je achter de tralies relatief nogal oververtegenwoordigde paspoortgenoten voor; bij herhaling zelfs twee jaar.

De praktijk zal echter zijn dat het Openbaar Ministerie je niet eens gaat vervolgen. Daar zijn ze veel te druk met het onderzoek naar Geert Wilders, die in Oostenrijk de waarheid heeft gezegd over de motiverende werking van de islam op de door jou zo aanbeden ISIS-soldaten.

Zo rolt het OM.

Ik zeg niet dat ze daar op last van Mark Rutte vijf keer per dag door de knieën gaan met het hoofd naar het oosten. Maar ze bezorgen mij wel ernstig jeuk aan mijn rechtvaardigheidsklier.

Doe jij overigens niet. Ik zie jou eerder als een volstrekt ongevaarlijke islamitische dorpsgek. Nog treuriger dan die andere sneuneus van de ‘Partij voor de Eenheid’ Arnoud van Doorn, die veroordeeld is voor verboden wapenbezit en het verstrekken van drugs aan minderjarige kinderen.

Groet,

JanD

PS. Kun je trouwens al je maatjes even oproepen dit Heilige Schrift te kopen? Is gemaakt door een bekende van me die ook door de hitte bevangen is uit solidariteit met haar besneden matties ook een soort van ramadingest.

Vaderdag 2017 NL

8 thoughts on “Aan Abdoe Khoulani

 1. Je dankzij de vele huichelaars en wegkijkers in Nederland kan zo iemand dit zeggen.

 2. Helemaal goed. Kan het OM ook voor de rechter worden gesleept MET RUTTE ER BIJ graag.

 3. Het spanningsveld tussen ‘het negeren van een domme lul’ of ‘het keihard afstraffen van een debiel die onze mooie samenleving ondermijnt’…. STEL
  MAAR EENS EEN VOORBEELD! BAM!

 4. Beste bovenstaande reageerders, Wwaarom mag iedereen in Nederland zich wel bemoeien met politiek als het tegen moslims is en niet als het tegen onze grootste vijand, het zionisme is? Zijn jullie dan allemaal de Tweede Wereldoorlog vergeten, zien jullie niet wat er met het Palestijnse volk gebeurt? Of zien jullie het probleem niet omdat moslims gewoon untermenschen voor jullie zijn? Kruip eens uit jullie Nederlandse bubbel en kijk wat er in Israël gaande is, als je durft. Je kunt in ieder geval nooit zeggen dat je “het niet geweten hebt”.

 5. Mijn bovenstaande reactie is natuurlijk ook aan Jan gericht. Hij kan overigens ook wel wat moslimopvoeding gebruiken, want zijn taal is verre van sociaal.

 6. Gezien de geschiedenis en de huidige ontwikkelingen in Israël heeft Khoulani helemaal gelijk. De Israëlische bevolking wordt door hun zionistische regering dermate gehersenspoeld dat er een grote kans is dat deze kinderen terroristen worden. Een ieder die de situatie in bezet Palestina kent, weet onder welke fascistische terreur de oorspronkelijke bevolking, inclusief de christenen, leeft. Dat de SGP meent met de zionistische wolven in het bos te moeten huilen, is hem waarschijnlijk door zijn bijbel ingefluisterd. De zionisten echter, moeten niks van de christenen hebben. Khoulani heeft niks tegen joden, zie zijn facebook, wel tegen onderstaande zionisten. Dus wees maar blij met zo’n moslim.
  http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.693132?v=B45B7ACCCD428B691E94B1966CD41DD0

 7. Nou Jan, de zeurende peutertjes van Antifa hebben je ook gevonden.
  Maar je borst maar nat, want deze als ” anti-zionisten” vermomde Jodenhaters laten niet los als zij menen beet te hebben.
  Zielig want zij beseffen niet dat de staat Israël hen een alibi verschaft hun vermomde Jodenhaat te ventileren.
  Zonder Israël zijn zij met lege handen komen te staan en een andere hobby moeten kiezen..
  En dit is mijn laatste reactie met betrekking tot dit onderwerp.

Comments are closed.